191

Анонимен1

преди 6 години

Абсолютно съм против убиването на невинни хора, както действат из.в.е.р.ги.т.е от ИД. Това са изпеrkali psihoпати. Но, разберете, мюсюлманите също отричаме, и то категорично, убиването на невинни и мирни хора. Какво стана със света? А САЩ какви са? Те са "узаконените" терористи в света. Те първи започнаха! Те разровиха арабския кошер. "Арабска пролет" ли? Жалко! Без Садам и Кадафи положението стана неуправляемо. Още ли вярвате, че събарянето на двете кули в Ню Йорк е дело на мюсюлмани?!

190

Мечета срещу терора

преди 6 години

Дай да ги прегръщаме,за да саморедекализират,Нали туй е тъпата европейска декорация(които повечето *** наричатДемокрация и толерантност..Тук става въпрос за оцеляване на Култури и традиции,не за привидни толерантни идиотщиниИли ние или те!!???Самосъхранение или робство,свобода или смъртМизерия и ислям??живот или жени пингвини??Даже пингвините имат малко бяло!!!Не всички са терористи,но 80-95% от терора за последните15-20 години е дело на ислямската идеология

189

extremist

преди 6 години

ИСЛЯМА Е ПРЕЧКА ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТОЛЕРИРА

188

extremist

преди 6 години

СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДЕТО ЦИТИРАТ КОРАНА ("ИСЛЯМА Е МИР"), НЕ СПОМАГАТ ЗА ЗАДЪРЖАНЕТО НА РАДИКАЛНО НАСТРОЕНИТЕ МЮСЮЛМАНИ

187

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

Най голямото зло на света е исляма. Всички атентати са извършени от ислямисти и мюсюлмани. Какво по-голямо доказателство от това, че исляма не е мирна религия? Това е зло, което трябва да бъде изкоренено.

186

Бора

преди 6 години

според мен исляма е ***...колкото повече ислям толкова повече ***

185

Анонимен

преди 6 години

Да бе .. хуманната религия Ислям тук ни е клала , била изнасилвала рязала ни е главите и 500 г ангария . Стара Загора , Батак , Илинденско-преображенското въстание .. А преди 100 г закла като животни 1,5 милиона арменци в Турция ((( направо религия на Мира . Не случайно Салман Ружди написа Сатанински строфи !

184

Анонимен

преди 6 години

Имам приятел, персиец.Майка му и баща му са емигрирали след революцията.Приели са православието но той е роден мюсюлманин.Брат му и сестра му са родени християни. Този човек коментира исляма, така."Това наистина е мирна религия, но всичко добро и положително се прилага само и единствено за мюсюлмани и то не за всички.За исляма езичниците не са хора, след тях са вероотстъпниците и после са друговерците.Ако извършиш грях срещу някой от тях този грях не ти се зачита, даже и убийство." Мир ли ...?

183

Божидар

преди 6 години

"Мюсюлмани на "Рамбла": Не сме терористи"===========Ами може и да не са терористи точно тези стотина мюсулмани! Както знаем, не всички мюсюлмани са терористи, но пък за сметка на това, всички терористи са мюсулмани!

182

Vesi

преди 6 години

Ama kakvo 4akat aide blaskate gi i tqh s tirove ne busove mama im mrasna s kakvi o4i be ujas

181

Valio

преди 6 години

Всички религии са против тероризма. Във всяка нация има лоши и добри хора, не вярвам, че добрите хора в целия сват са повече. Например и ние в България имаме фанатици, които са крайни, насаждат омраза и страх, ще ги познаете по техните коментари и действия и принадлежат към обединена фанатична партия.

180

Анонимен

преди 6 години

От какво страдат бе- от исляма си страдат.

179

Damjan

преди 6 години

Повечето коментари тук насаждат омраза. Аз и моите родители живеехме в Кувейт 17 години и видяхме от мюсюлманите там само добро, приятелство и уважение . Те страдат повече от терора.

178

поделата се познава

преди 6 години

Ислямът бил мир?Снегът бил черен,а ние сме били ескимоси?Ако думите и делата си противоречат,вярвайте на делата.По делата им ще ги познаете,казва библията.Над 99,99%-терористи са чаршафосани като нинджи със зеленото знаме на исляма и аллах акбар-Алла,я в..бар?

177

Анонимен

преди 6 години

Ха тези снимки мисля ,че са правени от някоя телевизия на сорос-преди година бяха заснели 10 жени ,които също бяха така облечени а др .телевизия снимаше как се прави репортажа- отиван снимат ги за 5 мин. и после махат бурките .

176

Анонимен

преди 6 години

исляма е обявил джихад на света,време е и света да обяви джихад на исляма

175

Анонимен

преди 6 години

Европа до кога ще ги търпи??? Искат ислям, на *** и където си пожелаят. Един радикален да се открие, в затвора за 50 години, цялата фамилия обратно. Без да се прощава никому!! Да се премахнат центровете с имами, затварят джамиите, забрана!! Пълна забрана!!! С добро няма да стане, не се ли разбра? Колко още трябва да бъдат убити от нас, колко????

174

Ганьо

преди 6 години

Помните ли след Кулите Близнаци, как имаше масови тържества във всички мюсюлмански страни...Те ни мразят. Ислямът е с основна идея Джихад. За никакъв мир не пише там. Най-точно казано, там е пълно с алегорични стихчета на староарабски и самите араби не са сигурни какво точно пише там. Затова ислямът е пълен с фракции, течения...Ако нямат достъп до християнските страни, те ще се избиват едни други. Те не могат без да колят и режат глави. Така вярват, че отиват в Рая.

173

Анонимен

преди 6 години

исляма казва за всички други,че са неверници-защо,те нали също вярват в нещо,тази религия не признава правото на хората да вярват в нещо друго,в самата си същност тя е омраза към всички останали,сигурен съм,че и правоверните мюсюлмани тайничко се радват на убийството на неверници

172

Анонимен

преди 6 години

Никой да не им се връзва на песничките, те са убийци и терористи всички до един.