38

има видео терор

преди 6 години

Монтирани с а терористични камери и екрани чрез които врагове на хората тренират обемни обсебвания .. Обсебените не помнят нищо или имат частични спомени от мигове преди д а проникне в тях дух на терорист от друго измерение..Такива престъпления са известни от древноста..преди на един проникнал убиец от разлома край Бутово до Плевен са били необходими пет дни път.Сега заради камери с холограми пет минути

37

няма тер акт

преди 6 години

Има обсебване от масов убиец проникнал през разломи наблизо..Експерти да огледат на снимки и кадри обсебения от дух на масов убиец човек..

36

Анонимен

преди 6 години

Червените бригади - ЦРУ ! И точно Алдо Моро ликвидираха . Не им се подчиняваше . Не че службите на Италия не са замесени . По скоро Ч. Бригади бяха към спец службите към НАТО . А Чакала е доказателство ,че всички са играели по една сФирка . И резултатите са видими. Умираща България, вонящя демокрация ,спихваща се Ивропа

35

Анонимен

преди 6 години

До Миял .....и българско оръжие за ИДИЛ . Гарантирано от ГЕРБ . И демократична България.

34

Анонимен

преди 6 години

До Миял .....и българско оръжие за ИДИЛ . Гарантирано от ГЕРБ . И демократична България.

33

до Миял

преди 6 години

Ти да не си от тези, които мислят, че Путин е виновен за всичко. Ако мислиш така по-добре не си губи времето да формулираш глупавите си разбирания.

32

Миял

преди 6 години

До Анонимен--15.Всички офицери от ИД са завършили в СССР. Те кокмунистите са Терористи.Спомнете си Църквата Св. Неделя. Спомнете си Карлос Чакала , Че Гевара , Роте Армее ,Бригаде Росе ,които убиха Алдо Моро. КПСС и БКП са Терористи

31

Анонимен

преди 6 години

Добре,че е Русия да ни отьрве от ИДил колко бомби и ракети исипаха колко хиляди мрьшляка унищожиха и продьлжават да унищожават ако чакахме на Сащ вече да бяхме приели исляма

30

Анонимен

преди 6 години

Имайте предвид че когато едно куче го притиснете до стената и да не хапе ще ви ухапе. Това в момента са идил. Цялата им групировка е притисната като в менгеме от сирииската армия а от другата страна хората на хизбула ги притискат от Ливан. Хвана ти са в менгеме от което измъкване няма. Затова са тези атентати в Европа. Защото усещат че краят им е дошъл.

29

Бийте ДАЕШ!

преди 6 години

Сауди-американското изчадие продължава да убива невинни хора.Добре, че Русия се намеси и не отстъпва, въпреки атаките на тия ***.Никой не би им се опрял, а бяха започнали да се разрастват със застрашителни темпове, и никой от големите европейци нямаше смелост да се изправи срещу извергите.

28

Херлок Шолмс

преди 6 години

Извършителят е дагестанец на име Ардур Гаджиев. И си е баш ислямист.

27

ДА ЗНАЯТ - НЯМА РАЙ

преди 6 години

БОМБИТЕ, КОИТО СЕ ХВЪРЛЯТ НАД ИСЛЯМИСТИТЕ ДА СЕ ПРЪСКАТ СЪС СВИНСКА КРЪВ.

26

Анонимен

преди 6 години

Тази държавица колко бели ще направи още чудно мие големи държави като американи русия не са зели мерки докога гледаме това нее един не са двама уж велики нации къдее им е великоро при първия удар трябваше да има ред ама няма докога мирни хора ще *** зарад *** докога

25

дедо ви Станчо

преди 6 години

Е некой ми е украднал 6 кокошки през нощеска ако са ИД да поемат отговорност щото иначе в понеделник требва да ода при кварталния

24

виц

преди 6 години

тея от ИД просто си поемат отговорност, тва сургут не знаят и къде е, просто им е прозвучало арабско! брали гъби и стигнали до сургут, загубили се в гората.

23

Анонимен

преди 6 години

Нерде Сургут, нерде ИД!!!Вдичко е скалъпено ит руските скужби а подтекста е, че Москва и Санкт Петербург са недосегаеми. След Сургут да се готви Губки!

22

Анонимен

преди 6 години

Страх ме е, че ще стане някакъв голям сакатлък.Тези нападения приличат на димки преди голям удар.След всеки успешен акт на религиозно насилие се получава ефект на лавината-същото стана у нас с ромското насилие добре, че се прекъсна веригата.

21

Александър Македонск

преди 6 години

До 8, вие имате болен мозък. Не може да се обвинява народа на една държава. Може да се обвинява правителство, министерство, организация, отделни хора, но цял народ? Задушавате се от омраза.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен..............Отново си украсяваш историята...........Изобщо не я украсявам. Унищожението на Ид от Путин е основната ви опрана точак на русофилите !

19

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

един приятел пита за постове за стабилност и многоходови комбинации