30

Анонимен

преди 6 години

Оставка на Некадърницата. Тази няма никакви качества за кмет. Сложиха я, но защото е послушни и снася откраднато то на Суджука.

29

Анонимен

преди 6 години

СЛУШАТ БОКО, СМЕЯТ ЛИ ДА СЕ ОБАДЯТ САМИ-НЕЩАСТНИЦИ-ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ.

28

Анонимен

преди 6 години

Най-красивото на София са парковете ѝ.Самата столица има нужда от голям ремонт и по-красива фасада,че е с много излющени и лош външен вид сгради,лоши улици и тротоари,неуредени междублокови пространства,но не за сметка на парите за провинцията.Всички пари още от бай Тошово време се наливат само в столицата,тази практика трябва да престане,да се помогне и на останалата част от страната,за да не се концентрира населението само на едно място.

27

9689

преди 6 години

Тази дали е разбрала,че е кмет?

26

Анонимен

преди 6 години

В ГЕРБ НОРМАЛНИ ХОРА НЯМА.

25

Столичанин в повече

преди 6 години

До Софиянец от РаковскаСофиянец от Раковска...........от две години!

24

Софиянец от Раковска

преди 6 години

Дерзайте Г-жо КМЕТ!

23

Либералист

преди 6 години

Благодарим Г-жо Кмет!

22

Анонимен

преди 6 години

Тази кокошка наистина в главата си има бръмбари!

21

Анонимен

преди 6 години

Чупка!

20

Даоллъга тази жена,

преди 6 години

Кой излъга тази жена, че може да управлява Столична община и да произтече нещо добро и перспективно за най-грозната и м'ръсна столица в Европа - София.Толкова време тя само съобщава за ремонти и парите от данъците се изливат в каца без дъно.

19

Анонимен

преди 6 години

Учителницата направо разнити София! Едновременно толкова ремонти, плюс работа по метрото. Нещо са се разбързали защото"усвояването" е огромно, над 50% от поръчката, в сметките на Батко Буби и нейните. Ще видите напролет, ще зейнат дупки, ще се разпадне ремонта, за да дойде следващия. Що не си ходи на село тази смотанячка не знам. Поне да беше архитект или строител. А онзи Крусев дето го монтираха, да си го носи под мишница на село. За там стават, да пасат овцете.

18

ля ля

преди 6 години

не разбирам защо така злоупотребявате и си правите гаргара с малкото останали хорица тук в града! признавам че ми е любимо по това време в родния ми град само защото е празно а пък Вие (тези които сме Ви избрали и управлявате парите ни) нарочно правите движението да изглежда пълен хаос!не подкрепям нито един от хората Ви - не ставате и отново го доказвате!все преправяме....

17

легенда

преди 6 години

...когато се прави нещо , умните хора помагат , дори и само с това да не пречат.!!! В София май такива липсват...

16

Затъмнение

преди 6 години

В първия ден след започването на ремонта на Орлов мост спря да работи камерата показваща това кръстовище. Може би като направят ремонта на "южната част" на Цариградско шосе ще пуснат камерата. Дотогава пълно - виж заглавието!

15

Анонимен

преди 6 години

До: номер 17Ами не, не мисля че е по-добре да има дупки, защото тия които карат като луди, пак ще си карат като луди и през дупките!Те и сега така си карат и нищо не ги спира, най-малкото някакви си дупки.После обвиняват дупките и лошите пътища, че били виновни за катастрофите.И пак обвиняват дупките, че си трошали колите като минават през тях и трябвало да харчат за ремонти.Което донякъде е вярно, защото тогава защо ни искат винетки?Но ако карам по-бавно няма толкова да си потроша колата

14

Анонимен

преди 6 години

Малко акъл, ама навреме да ти дойде!

13

марионетка

преди 6 години

кметка - марионетка

12

Анонимен

преди 6 години

Жена кмет на София е странно.

11

Анонимен

преди 6 години

Нормално е,когато цялата власт е в ръцете ти всички поръчки да ги даваш на свои фирми срещу дебели комисионни.нормално е да крадеш половината от евросредствата.Но не е нормално твоите хора да са абсолюнти некадърници и да правят некачествени ремонти.Знам,че парите ще свършат 2020 и тогава понеже няма какво да се краде ще спрат всички ремонти.Но това не значи че трябва да разкопаете цяла София.А кметицата беше поставена на този пост от Бойко също като президента Плевнелиев.