25

била свидетел

преди 6 години

Задавам си въпроса какво работи, за да пътува толкова много? Знам, че за западняците е нормално да пътуват, но чак пък толкоз?! Странни ми се струват и местата, на които е била... най-странното от които - метрото... кой ли турист се качва в метро?! Единственото Метро, което си заслужава да бъде посетен от туристи, е московското! С две думи; лъжлива новина!

24

..

преди 6 години

Какви са тези глупости, каква свидетелка била тя пф, била е близо, но не и свидетел..

23

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Taзи е агент на Путин!

22

Бай

преди 6 години

То като онази група израелци наблюдаващи 9/11 и радващи се че го заснели в точния момент нали?

21

ЕС патриот

преди 6 години

Продължаваме, не ни е страх и чакаме следващия автобус или камион.

20

Анонимен

преди 6 години

Това дали е участвала или не, - да си го анализират. За това им плащат.

19

Анонимен

преди 6 години

джули,дано ти върви все така,че нашият народ казва 7 веднъж стомничка за вода......

18

възмутен

преди 6 години

До всички български журналисти. -- Вие, кога ще престанете да наричате обикновените граждани - ТАЛПА. Това което правите е много грозно и говори за много ниско ниво на култура. Имайте предвид, че утре и някой от вас може да стане жертва на атентат и тогава вашите колеги и за вас ще пишат, че сте някой си от ТЪЛПАТА.

17

Анонимен

преди 6 години

"Аз съм бил свидетел на стотина атентата, още от времето когато ИРА тепаше англичани, а вие за "чужбина" мислехте, че е съседно село. Няма да спра да пътувам обаче. "Ти за да станеш свидетел на "стотина" атентата, трябва лично да си участвал в извършването им, г-н Шехерезарада. И на малките деца им стана ясно, че си измисли цялата история, че и я преувеличи като стар рибар.

16

пътешественик

преди 6 години

Аз съм бил свидетел на стотина атентата, още от времето когато ИРА тепаше англичани, а вие за "чужбина" мислехте, че е съседно село. Няма да спра да пътувам обаче.

15

Анонимен

преди 6 години

Жулия,Жулия.....,много екскурзийки си си барнала таз година ***,бясна ....Сигурно е,че от един атентат ,обаче,май сама не бягаш....

14

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че испанските власти заявиха, че не ги е страх. Важно е да продължават да защитават печалбите от туризма си с внушение, че туристите няма от какво да се страхуват. Дори да измрат дузина, те пак ще кажат, че не ги е страх. Лозунга също така обслужва и брюкселската мултикултурна доктрина.

13

Анонимен

преди 6 години

Я веднага да се разпита, да не е наблюдаваща за свършена работа

12

Анонимен

преди 6 години

"Карло Закон бай вероятно никога не е виждал или срещал в живота си хора които манипулират със страх. Как са определим до колко да се страхуваме?"Май пропусна основното в мисълта му- страхът е проява на здрав разум. Някои хора бъркат глупостта със смелост. Когато хората започнат да проявяват здрав разум и да избягват запада като дестинация, огромните финансови загуби ще го накарат да се замисли защо. Не забравяй, че "аз не се страхувам и ще ходя на запад" също е обществена манипулация.

11

Анонимен

преди 6 години

Изводът - ако сме суеверни - полицията да ходи около нея, барем изпреварят с някоя и друга секунда нападателите.

10

До 13

преди 6 години

Карло Закон бай вероятно никога не е виждал или срещал в живота си хора които манипулират със страх. Как са определим до колко да се страхуваме? Или да ставаме параноята понеже е полезен страхът? Страхът не е полезен, трезвата преценка е полезна!

9

Анонимен

преди 6 години

Сега като е известна като нищо терористите ще я подгонят. Измъквала се три пъти от атентатите им... не може така.

8

Анонимен

преди 6 години

Чист късмет, че планът на терористите за комбиниран бомбен атентат не сработи, заради гафа с неволно взривените им експлозиви в апартамента, в който са ги подготвяли. Да продължава смело да грачи "па-па-па" и да обикаля потенциалните терористични цели.

7

Анонимен

преди 6 години

Просто броят на жертвите не бе толкова голям, че тя да се впише една от тях. Малка е вероятността някой да бъде в близост до няколко близки по характер събития на различни места, но не и оцеляването й. Все пак няма взривове или брой на умрелите съизмерим с присъстващите.

6

Мен

преди 6 години

Имаше едим филм - Файнъл дестинейшън - да го изгледа и после да видим...