9

spider4o

преди 6 години

И аз можах 25 евро да пратя на човека. Дано се съберат парите и той успее да се възстанови напълно.Хубаво е тези статии да се обновяват, за да може да достигнат до повече хора.

8

Близък

преди 6 години

Лицето е пострада в рабптно време,автомобила е управляван от негов колега катастрофират по вина на негов колега който излиза невредим а той виждате последиците сами. Моля не коментирайте без да сте се запознали със целия случай.

7

ИЗВЪН

преди 6 години

Огромен процент от нуждаещите се от подобно лечение сами стигат до това положение ! Клише - безпаметен запой и шофиране ,висока скорост яхнал мотор или подобен сценарии. Определено има хора заслужаващи помощ, но този случай май не е от тези. Когато дърпаш дявола за опашката трябва да си готов да платиш и цената ....и не ме обвинявайте в безсъпричастност, освен средства дарявам и кръв редовно. Просто такъв е светът, в който живеем - глупостта е различна от съдбата.

6

Capital

преди 6 години

До ДАВсъщност 40000$ са доста по малко от 80000 лв. Долърът е евтин в момента !Може би със съпътстващите разходи ще станат.От мен скромно но от сърце !!!Успех Адаш !

5

pomognete

преди 6 години

изпратих на човека 25 евро от чужбина. Нека всеки изпрати малка сума, за да може този човек да проходи!!

4

Да!

преди 6 години

Присъединявам се към призива на номер 1 ! Някой бизнесмен да помогне на този млад човек, който изглежда И интелигентен! 40000$( 80000 лв.) са нищо за имащия: от опит зная, че ДОБРОТО се връща( може би не в пряк , но в преносен смисъл винаги!) А и как иначе ще "сменим чипа си", за да преминем на следващо еволюционно ниво?Само чрез ДОБРО за хора мислещи!Господ с България , да я ОЗАРИ с ДОБРО!

3

Анонимен

преди 6 години

До СтрахилKaква съвест да успокоява, че те нямат съвест!

2

Анонимен

преди 6 години

$40000 не са невъзможно голяма сума.Нека помогнем на този млад човек да стъпи на краката си!

1

Анонимен

преди 6 години

Парите са у Бойко и Пеевски.Обърнете се за помощ към тях!!!