39

Ханко Брат

преди 6 години

На кой му пука за рибата в Черно море като то е Кафяво!? Всички знаем че това море го наричат "***" на Европа. В тази враждебна за организмите среда се чудя дали има и планктон там.

38

Офф

преди 6 години

Спрях да чета след "чорба"... Що за изразяване следва, не ми се чете нататък. Напрегнете се, де, новинарски сайт не значи махленска седянка.

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Пиши на кирилица бе ***. После обвинявай американците.

36

Анонимен

преди 6 години

DELFINITE IZMORIXA I KOI ZNAI KOLKO OTROVI XVYRLIXA USA I OP RIBARITE VINOVNI

35

Честито ви НАТО

преди 6 години

Да, някога също имаше учения, но си ги планирахме ние кога и как.А сега... кой пита окупираната държава с марионетно правителство

34

аз

преди 6 години

Това с ученията са пълни глупости.През осемдесетте години ходехме на море на Шабла.По цял ден летяха самолети-български,минаваха звуковата бариера,гърмяха и трещяха,пък ние ловяхме от естакадата и от брега сафрид.През август,в най-голямата жега.Просто съсипахте и изядохте всичко,селяни ненаяли се

33

Стига глупости

преди 6 години

, че е заради ученията! В такова топло море рибата бяга на по-студено! Пролет и есен се лови много риба!

32

Уф...

преди 6 години

Глупости. Ква риба по това време?! Морето е топло, рано е за риба. Риба се лови есента.

31

Анонимен

преди 6 години

И аз се чудя как порция от 150 грама полуопържена цаца или трицона в Бургас е 3,80 лв!? Те сега разбрах. А 150 гр пържени картофи са 3,50 лв.

30

Анонимен

преди 6 години

ЕВРЕЙСКИТЕ ГЕЙОВЕТЕ УПРАВНИЦИ В ЕВРОПА ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАЛЪГВАТ С ТАКА НАРЕЧЕНАТА (ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА) ТАКИВА ДЕМОКРАЦИИ И СВОБОДИ У НАС И В ЕС ИМА САМО ЗА ТЪМНИТЕ ,ЗА БЯЛОТО ХРИСТИЯНСКО НАСЕЛЕНИЕ ИМА САМО ТЕРОР И ТОРМОЗ ОТ СЪЩИТЕ ТЪМНИ ПОДСТРЕКАВАНИ ЗА ТОВА ОТ ЕВРЕИТЕ. АКО ИМАШЕ ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ,ТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС И НАТО .ВМЕСТО ДА СЕ ДОПИТВАТ ДО ХОРАТА УПРАВЛЯВАЩИЯ ЕС ЦИОНИСТКИ ЕЛИТ НАПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО НЕ ЗАЧЕТЕ РЕФЕРЕНДУМИТЕ В ХОЛАНДИЯ И ФРАНЦИЯ

29

Анонимен

преди 6 години

A, военните учения я били изплашили...Виж ти...

28

Анонимен

преди 6 години

АМЕРИКАНЦИТЕ НОСЯТ САМО ЗЛИНИ НА ОКУПИРАНИТЕ ОТ ТЯХ НАРОДИ.ДОРИ И ЦАЦАТА НИ ИЗБИХА.

27

медик

преди 6 години

70 процента от почиващите по време на маневрите окуцяха с повредени коленни стави от МОЩНИТЕ облъчвания от кораби и самолети.За това защо не пишите,а пишите за цацата.

26

Калеко Алеко

преди 6 години

Всяка година се намира нещо да пречи на нашенските рибари, то не бяха "Ченгене скелета", то не бяха сондажите за газ, та не беше "Натура 2000", че и Военните учения взеха да им пречат. "Пишман рибарите" май ще се окажат, като "Пишман патриотите", всичко свързано с ЕС и НАТО взе да им пречи...... Дет се вика на кривите ракети и Космоса им пречи. Тя затова и думичката "рибар" у нас се използва като нарицателно за всякакви зевзеци и неудачници ... !!!

25

Анонимен

преди 6 години

До Mustafa ot Cham dereНаучи корените си и ще видиш че даже си още по-читав човек.

24

Анонимен

преди 6 години

Лелее, Мощната Държавна Машина конфискувала 57 (петдесет и седем) кг. некачествена риба. Тази година. Май наистина вече сме като Швейцария.

23

Mustafa ot Cham dere

преди 6 години

Iskame v nato i eu zaednost dost da pravim...

22

Тато из Правец

преди 6 години

Kой не скача е червен...

21

РИБАР

преди 6 години

Ще напиша ЖАЛБА до Еврокомисията - НЯМА РИБА в Черно Море .Кой как иска си стреля Ядрени Бомби до България за Опити , Руснаците си държат Корабите и Подводниците на Кей , Американците си Стрелят на воля в Средата на Морето .

20

Недоумяващ

преди 6 години

Тия натовци що си не правят ученията някъде край Норвегия, Швеция и натам някъде а се довлачили в Черно море. Я Сиеонов да се захване и с тях.