11

От София проверили

преди 6 години

С ограбените пари с е плаща на групи за мокри поръчки з а убииства на неудобни.

10

Земетресението вика

преди 6 години

Викайте FBR da провери какви проценти от ограбените десетки милиарди от народа през нагло корупционни обекти по оперативни програми влизат в джебовете на ГЕРБ<БСП<ДПС И други нагло престъпни групировки маскирани като партии.. подават от СТражица охранителите на Дунавска БЪлгария

9

пазете лидерите

преди 6 години

Лидерите не са медиини пионки за д а ги изправят пред камерите при всеки дребен проблем някъде в над 9 000 000 000 човешко общежитие/почивен дом за хора и приятели Земя/the erth/земля..U Nas терористи на власт крадат милиарди от народа през бюджета а лидерите ходят по дискотеки и сборища..ПИАР агитациики правят с народни милиарди ограбени с незаконно ДДС

8

Пазете лидерите

преди 6 години

Много е важно да се пазят лидерите от нагли медиини манипулатори..Примерно в сто милионна държава един стъпил на криво и Радев веднага прави изявления.. За наглия терор срещу милиони деца в детски ясли,гградини и училища с педофилски и терористични камери РАдев не му ПУка на чепиците /служебните/ подава БОг Иван

7

Анонимен

преди 6 години

До: 1Хахахахах... винаги е забавно да четеш как неграмотният критикува подготвения човек. Обикновено обвинението е в остарели разбирания. Прочети някоя книга, вместо да дремеш в новинарски сайтове, за да разбереш как е формирана идеологията на американските партии и тогава може пък да не се изложиш. Лявото не е измислено в Китай или СССР. Демократите в САЩ винаги са били леви лицемери. Прекрасен пример са сем. Клинтън - корпоративни до мозъка на костите си, но... леви.

6

До: мусли

преди 6 години

Направо ще взема да направя пита и жито и да ги опяваме вече Щатите. Много са го закъсали милите. Голяма работа, че най-добрите университети са там, че много от големите учени на съвременния свят са там, че 90% от иновациите в медицината се създават там, че цифровизацията на икономиките се движи от Силициевата долина и такива ми ти незначителни неща. Много са зле. И има мексиканци и китайци. И те работят. Ужас.

5

муспи

преди 6 години

Нищо вече не може да спаси САЩ. Те не са бяла страна, - *** от цялия свят, а в големите градове над 99%. Шарещите между тях като попови лъжички в блато евреи не са бяли като каквито се представят. Какво значи това? - икономика като в Мароко, култура и духовен живот като в Анадола. Всичко ще почне да се руши и пада от собствената си тежест. Тълпи араби, мексиканци, китайци и роми ще шарят като *** в изоставен ресторант. В ръцете им ще бъдат самолетоносачите и атомните бомби!

4

Анонимен

преди 6 години

Уж щеше да променя системата , а намаля данъка на корпорациите . ХахахаххахахаВелика роля изигра тоя. Съвсем, ще им се стъжни на бедните. Те ще понесат нуждата от пари. Влиянието на вънка бавно се трупа ...бързо се губи. Тоя *** няма ни каква доктрина. Пълен хазарт. Няма да издържи 5 години.

3

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ аз се чудех кои наричат "комунисти" и "леви",а то изглежда демократите за тях са "леви".Макар,че аз не виждам нищо ляво в тях.

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Демократите какви са? Републиканците никога не са били и те толкова на ляво в политическия спектър.

1

Анонимен

преди 6 години

Откога в щатите има леви партии? Нещо този експерт е назад с 60 години.