43

bili

преди 6 години

До Анонименna4alnik patno

42

Несериозно е

преди 6 години

Кои са тези двама тайнствени китайци? Борисов защо не каза кого представляват? Какви са тези разговори без специалисти? Има ли някой да се хване на толкова тъпанарски пиар?

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБургас е най-добрият град за живеене,факт!Единственото което му липсва е само някаква планина в близост,за се съчетае планина с море.

40

Анонимен

преди 6 години

Варна и Бургас били най-добри за живеене, не е вярно това са си провинциални градове със сезонен манталитет на работа, в България само София е що годе нормален за живеене град с добър стандарт, жалко. но факт колкото и да се обижда провинцията

39

Анонимен

преди 6 години

Fake news, както казва самото велчие ''лъжливи новини''

38

Реално

преди 6 години

Всеки пръдльо, на който не му се яде асфалтов, да си ходи по обходните и черните пътища. Мрънкащи палячовци няма угодия!!!

37

Анонимен

преди 6 години

С две думи, трябва да учим китайски.

36

Анонимен

преди 6 години

ДА, АМА ГЕРБ КАК ЩЕ КРАДЕ ОТ ТАЗИ МАГИСТРАЛА?

35

Анонимен

преди 6 години

НЕ РАЗБРАХ КИТАЙЦИТЕ ОТ КОЙ ПОИСКАХА МАГИСТРАЛАТАОТ ББ ИЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ ????????

34

Питам

преди 6 години

Китайците знаят че Борисов си пада по магистралите.Корделка какво казва по въпроса?

33

Криворазбраната

преди 6 години

демокрация.Това не е демокрация. И демокрацията допуска да има протести.А протестите не са срещу закона, а срещу гестаповските методи на правителството.Хитлер поне си е признавал, че това неговото не е демокрация.Симеонов кога ще си признае че копира нацистите?Не, това не е демокрация. Това е нацизъм! Защо бият цветнокожи?

32

хм до 33

преди 6 години

Сегашният път е третокласен селски правен някога да свързва селата из района.На всеки 100 метра има плоча със загинали.На всичкото отгоре вместо да е 60 -80 км магистрала е 120км и времето от 30 минути е станало близо 2 часа.Икономически просто е безсмислено да говорим каква е ползата двете пристанища и туристически центрове да се свържат.

31

Анонимен

преди 6 години

"... поискаха среща с премиера Бойко Борисов, за да представят проектите си."---Ахмед Доган иронично го наричха "хидроинженер".Сега банкянската тиква на какъв се прави - вероятно на строителен инженер-проектант?

30

Анонимен

преди 6 години

Китайци или марсианци ... няма значение , но тази магистрала трябва задължително да се направи .Сегашният път е ужасен .Само ,който не е минавал по него , си няма представа за изпитанията шофьорски. През ден стават катастрофи , а дали ще станат мегаполис градовете е без значение .Те и така са си най-добрите за живеене в България,а една магистралка ще ги направи още по-добри.

29

ХМ

преди 6 години

Всички проспериращи икономики имат най-важни градове на брега на морето/океана.Само България е забила столицата си в територия, в средата на нищото ,нейде високо в планината.Как се прави индустрия в град на 500км от пристанищата ?

28

Анонимен

преди 6 години

Посланикът на САЩ не дава. Не може. Ще долетят бързо 2-3 сенатори и пак ще обвинят България в антиамериканско законодателство и санкции. Търговия с враговете на САЩ?

27

до 29

преди 6 години

За жалост дори не са провинция на Европа ,а на Правец.Икономически са най-добре, другото е политика и биенето в гърдите с махленското"провинция",думата означава територия до голям град ,не софииската трактовка.А и да не забравяме ,че РИМ разцепва империята с биенето на гражданството в очите на всички останали.Като сграден фонд са с площ за население 4 милиона и повече вкл.Равдо-Слънчако,Несебърието и др.

26

Коментатор

преди 6 години

Мегаполис Варна-Бургас би съществувал само в страни като Китай, САЩ и Япония. Тук не само, че тези градове са провинция, ами цялата страна е провинция на Европа,за съжаление.

25

ХМ до 26

преди 6 години

Градът е красив и има история спор няма, но вече си е изгубил икономическото значение.Води се втори или трети град но реално е на 4 място.Бъдеще за икономика в него за едното поливно земеделие вече няма.София е същата работа останала е само функцията "столица" ,освен с туризма двата града по черноморието са и стратегически пристанища ,имат рафинерия и комплекса Девня,индустриялно-земеделските центрове Шумен,Разград,Добрич,Русе,Стара Загора,Ямбол.Икономически истината е само една.

24

Анонимен

преди 6 години

Безплатен обяд няма - ако се строи, някой ще плати цената. И се съмнявам, че това ще са китайците.