9

от Уикипедиа

преди 6 години

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Умират 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3-*** депутати и множество граждани, включително деца. # Целта на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително и цар Борис III. # Т.е.: БАШ-ТЕРОРИСТИТЕ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .# от Уикипедия.

8

Дориан

преди 6 години

Нас не ни е страх! Да де, ама нещо бягаха през глава като от чума, да не би пък да са се уплашили барселонците?! Ако е така -срам, не са достатъчно евроатлантици!

7

Анонимен

преди 6 години

Но най-важното е, че нападателя не е бил раист! Газил е наред, което му прави чест. Ако беше ошамарил черни, такъв срам щеше да бере Барселона, а сега пей сърце и само дизел!

6

Анонимен

преди 6 години

Нито една медия не смее да говори за нещата с истинските си имена. Какви "атентати" и "нападения". Става въпрос за ислямистки терор, а жалката Европа в момента се намира в епицентъра на световния джихад срещу белите хора. Юронюз, Би Би Си, Си Ен Ен... после Гугъл, Фейзбук и тон други са основните спонсори на анти-бялата пропаганда в света. Не ми вярвате ли? Влезте още сега в търсачката на Гугъл и потърсете на английски например "European people art" и вижте в снимките какви резултати излизат.

5

Анонимен

преди 6 години

Време за малко хаштагове в Туйтър и каталунски профилни знамена у Фейса. Така ще унищожим ИД ! Треперете!

4

Толерантен Европеец

преди 6 години

Не бива да се озлобяваме въпреки всичко срежу емигрантите и мюсюлманите, важно е да стоим заедно, защото така сме по - силни. Хайде, бойс, вдигайте знамената с цветовете на дъгата, гей парадите продължават с пълна пара! Не сме плашим!

3

Барселона

преди 6 години

Не ни е страх! Не ни е страх! Рефюджийс аре уелкъм!

2

М. Кунева

преди 6 години

Нека само няма расизъм спрямо джихадистите. Нека и политически партии в България да пазят евроценностите в изказванията си. (За това изказване получавам заплатка от 25 хилядарки на месец от Брюксел)

1

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че враг номер 1 на каталунеца остава европейският турист а не ислямският джихадист-бежанец.