37

Анонимен

преди 6 години

Надявам се повече хора да повярват в това, в което вярваш ти и някой ден наистина да се осъществи. Успех!!!

36

Анонимен

преди 6 години

Харесвам идеята, за черноморитео да бъде нещо повече, от сбирщина на пияници. Не съм живял във времената, когато е било спокойно място за отдих. Бих искал, да стана свидетел на ваканция, която съвпада с визията на този човек.Но все пак, не смятам, че All Inclusive-те са нещо лошо.

35

До 34

преди 6 години

Престанете да пишете глупости! Ол инклузива НЕ е за средната класа, а за най-бедните, които изобщо ходят на почивка. С тази цел е и създаден.

34

Божидар

преди 6 години

Ето това е мъж достоен не само за министър на туризма но и за премиер министър.Всеки българин се пише европеец а като му намалят децибелите в дискотеката му почва да реве като дете,трябва един път за винаги да се отмие фалшивото лице на псевдоевропееца който се пише европеец в името на бърза печалба.С други думи работи така този сезон,за да може следващия сезон пак да ти е печаливш.Но аз съм сигурен че собствениците на хотели и дискотеки го псуват сега.

33

Анонимен

преди 6 години

като гледам как са се разпенили ХЕЙТЪРИТЕ явно Митко е на прав път и наистина постигна много

32

Скарлет

преди 6 години

От 10 год. ходим всяко лято ол ингилизов. Много сме доволни. Имаме всичко необходимо. Защо сутрин трябва да тичам за баници? На обяд- по 5 лв. манджа. Вечер - мин. 20 лв. за ракия, шопска и ядене. За десерти няма бюджет. Да не споменавам чалгата, която се носи от всеки ъгъл. Да, господине , как ще ме уверите, че храната в тези кръчми е по-качествена ? Оставете ол инклузива за средната класа и си водете семейството в кръчмите . Страдате, че печалбите Ви паднаха и затова плюете ол инклузива.

31

карина

преди 6 години

Отивам в Гърция без всякакво колебание - с или без ол инклузив. Поздрави на Тодоранов.

30

криста

преди 6 години

Утре пътуваме за Гърция - и да, имаме ол инклузив , чисто море и безкраен плаж. Нека ни е зле.

29

От Ибиса 7*

преди 6 години

Пошъл и привидно ограничен много прос*т сулю, който се е помислил за голямото добро утро и сега раздава акъл наляво и надясно. Щял да забранява ол инклузива със закон....Същият изтрещаляк като В.Симеонов дето тръгнал по морето да затваря заведения и да спира шума. В Цървуландия имаше преди години качествен туризъм и много туристи, днес и малкото което е останало се опитват да го погребат и *рат тотално! И ще става все по-зле. А такива като тоя просто трябва да пият повече хапове преди лягане.

28

Анонимен

преди 6 години

и какво му пречи ALL-a? не могат да таксуват за празен стол, защото е предплатен?

27

От Албена 5*

преди 6 години

Гърция и Турция не могат да стъпят на малкия пръст на българското Черноморие.И да ви кажа, отивам на море да си почивам от работа, а не да си избивам комплексите с лиготии и да влизам в сложни лични отношения с обслужващия персонал. Не ми трябва да получавам "повече срещу парите си", трябва ми да ям, да спя, и да не се занимавам със сервитьори, сметки, менюта и пр. Едно е културен туризъм, друго е лятна отпуска на море. А този кир е един обикновен леко издигнал се прислужник.

26

Анонимен

преди 6 години

Дали искаме това или искаме онова...Ти за къф се помисли, за некъф експлоататор на туристи ли?Искам да ви кажа, че най-добрата почивка е на ол инклузив.Разбира се скъп и качествен.

25

Анонимен

преди 6 години

тоя па видя алчност

24

анонимен

преди 6 години

Много алчност има в изказването на тоя пишман "бизнесмен".Пречело му ол инклузива.На всякъде по света го има,и никой не се е изказвал така нагло,че само бедни туристи се възползват от него.Тоя трябва да го съдят за дискриминация.И бедните са хора.Пък те за това са бедни,защото има хора като тоя,които забогатяха на чужд гръб.И нека каже колко ще плаща на чужденците,ако дойдат да работят тук?Защото едва ли някой ще се навие да работи тук за 500-600 евро.

23

ха, ха, ха, ха

преди 6 години

До АнонименДа немислиш, че разходка с каруца тук не е атракция, 40 юро за 30мин. Даже е още по ако е с дървени, не с гумени колела. Хората по света си имат в изобилие бетон и храни ***, тук може да се наблегне на автентичните храни , климат и обичаи, но туристическите цървулести меринджеи непроявяват креативност, залагат на до болка познатото комерсиално, боклучаво и евро контролирано менте

22

Анонимен

преди 6 години

евала на Човека , вие само си четете

21

Анонимен

преди 6 години

Към селянин 21, ти като ходиш от вашето село до съседното -пак е туризъм. Само че ти това , което той е направил не можеш да го даже прочетеш , защото пътуваш с каруца и тръска

20

Анонимен

преди 6 години

не съм съгласен с мецената,че ол инклузива непременно е на ниска цена.

19

Анонимен

преди 6 години

И малко да се ограмоти 'мецената' ,че основното , което се продава в туризма е нощувката/хотелската база със всичките и разновидности на bb,hb,fb,all in; допълнителните услуги, които и той предлага също трябва да са на ниво

18

Анонимен

преди 6 години

Е тоя е друг гений като оня с такса стол