5

Xxx

преди 6 години

Как може 14 загинали да са от 34 държави? Нещо математиката не излиза. Или загиналите са повече или националностите по-малко.

4

евроиди от

преди 6 години

Бе какво ни занимавате цял ден с някакви загинали дечица и родители. Не разбрахте ли, че "Ние не се страхуваме". Ей тва важната новина за деня.

3

Анонимен

преди 6 години

Кой ли е виновен? Най-вероятно е издразнил шофьора, защото е европеец и не е чалмар. Сега цяла Европа да се качва на камили и да си носи килимчето за религиозно пого и така. И важното е децата на загиналия да пораснат толерантни и да благодарят на Меемет педофила, че не е пратил религиозна полиция да ги бичуват.

2

Възмутен читател

преди 6 години

Ели елиииии ели.... Самата ти си написала статия (dnes.bg/world/2017/08/18/14-sa-veche-jertvite-na-atentata-v-barselona.350764) преди повече от 2 часа, че жертвите са 14, а сега продължаваш да твърдиш, че са 13. Та последно 13 или 14 са или пък някой току виж се е върнал от ония свят и така от 14 станали 13 ?!?!?!?!Уникална медия сте, уникална *** Василева си. Акъл за две стотинки нема в тая твоя глава.

1

Анонимен

преди 6 години

Борбата с тероризма вече е започнала с пълна ярост! Ето на снимката е строен арсеналът на армията евроиди оти- цветенца, меченца, свещички и задължителният брюкселски слоган.