6

Анонимен

преди 6 години

МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СТРАХУВАТ.ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ Е ЗА СТОЛИЦИТЕ И ГОЛЕМИТЕ ЦЕНТРОВЕ, КЪДЕТО СЕ СЪБИРАТ МНОГО ХОРА, КЪДЕТО ИМА МЕТРО И ПРЕПЪЛНЕНИ С НАРОД ГОЛЕМИ ТЪРГОВСКИ УЛИЦИ.

5

Анонимен

преди 6 години

До Една добра идеяПpocташкият цинизъм и пъченето трябва да бъдат горени на клада. Включително и тъпизма "Барселона продължава да живее". Да, но не и за умрелите 14 души. За мъртвите вече няма Барселона. Писна ми от бодряшки, ***, лицемерни лозунги на едно зомбирано, неестествено мислещо общество, което пее и танцува, за да докаже, че "не му пука от смъртта". Но не и на убитите, осакатените, роднините, и особено на децата им.С искрена мъка и съчувствие!

4

Анонимен

преди 6 години

В Барселона протестират срещу туристите, така че ще са доволни.

3

Анонимен

преди 6 години

Тероризмът може да бъде ликвидиран бързо и изцяло, но... определено няма политическо желание. Светотатствено поведение на властите. Под диктовката на свръхбогата черна световна реакция, чиито увредени психики изпитват огромно ненормално удоволствие да властват над хората, техния мозък и живот. Точно те имат нужда от тероризъм, затова го създават и поддържат. Всичко останало е raдно лицемерие и промиване на тъnи мозъци.

2

Анонимен

преди 6 години

Поне сега, цените на пакетите до Барселона ще паднат.

1

Анонимен

преди 6 години

Каталунците нали мразят европейски туристи за сметка на мирните бежанци от Близкия изток? Какъв е проблема.