15

Шоп

преди 6 години

Защо Путин не забранява исляма, а стри нови джамии?

14

Некъф луд

преди 6 години

Ако е вярно, че 500 000 са излезли в Барселона на протест за да искат повече бежанци какво да ги жалим. Сами искат да бъдат избивани.

13

Анонимен

преди 6 години

Хора научете се, че се пише мЮсЮлманин, а не мУсюлманин, мюсУлманин и пр. Във всичките десет статии за антентатите днес имаше безброй коментари с грешно изписана горната дума. Неграмотна работа!

12

Анонимен

преди 6 години

Страхът.DD.в статия, в която драматично!! се коментира поредната трагедия, има реклами, ама така де, сиренето е с пари. ...От това ме е страх, ние отдавна сме паднали, по-ниско от това не мога да си представя.Мамона е на власт. Тези, които дърпат конците в целия цирк, нямат религия, народност или родина.

11

Анонимен

преди 6 години

Ангола стана първата страна в света, забранила исляма като официално вероизповедание. Разпоредено е затварянето на всички джамии. Крайната мярка бе обявена от министъра на културата Роза Крус Силва. Тя посочва, че религията остава извън закона, но храмовете няма да се пипат, а само ще бъдат закрити за неопределено време. Въпреки това багери вече са унищожили някои от тях в столицата Луанда. Легализирането на исляма не е одобрено от министерството на правосъдието и човешките права. Джамиите ще бъдат затворени до второ нареждане, каза Роза Крус. Министърката определи исляма като секта.

10

TPE3BEH

преди 6 години

Става да, и то благодарение на вас медиите...

9

Анонимен

преди 6 години

Пак ли кръстоносни походи ще правите? Да търсите Граала?

8

Карина

преди 6 години

Дами и господа, новото политкоректно има на Исляма - "Страхът"!

7

Анонимен

преди 6 години

Става ли страхът господар на света?- не,не става, но не сте спрели да опитвате от векове.Пръстта, в която ще се превърна по нищо няма да се различава от пръстта, в която ще се превърне и най-популярният държавник от зората на света до днес.Обикновеният човек, в която и да е старана, не по-различен от мен.И страданието на един е страдание на целият свят, да предизвикаваш масови страдания е признак на опиянение от ВЛАСТ. Властиниците се самозабавиха от алчност.

6

Анонимен

преди 6 години

"Няма държава, която да бъде застрахована от тероризъм"Особено в ЕС, благодарение на така наречените "ценности" за "свободно придвижване на хора и капитали", "толерантност", както и заради безгръбначните либерални брюкселски марионетки назначени на власт в членките, подпомагани от медиите, които ги героизират и водят открита антикампания срещу противниците им.

5

Анонимен

преди 6 години

Важното е границите да са отворени и още и още да идват всеки ден. Важното е да се плащат данъци за да има за социал на новопристигналите и за да имат те мнооого деца. Важното е да сме толерантни и да си даваме данъците за да имат те деца , колкото повече толкова по - добре и нека да бъдат възпитавани в ценностите на религията на мира, нека да сме толерантни. Важното е да имаме бездетници за управители, Меркел, Макрон, Юнкер, Оланд, ТерезаМ. За тях децата за мръсно нещо, да си ги внесем от Юг.

4

Анонимен

преди 6 години

Западната глупост става господар на света. Сега овцете пак ще налазят улиците със свещи и мечета, а европейските лидери пак ще призовават за толерантност, интеграция и "не" на популизма.

3

Анонимен

преди 6 години

Докато не започнат нещата да се наричат с истинските им имена и не започнат реални действия - така ще е и по-зле ще става.Досега не се е чуло мюсулманите да реагират или претестират или вършат нещо срещу тези атаки - ерго подкрепят ги вътрешно в себе и. Точно както подкрепиха Ердоган, макар, че който и да питаш от тях, е против него. Факт.Службите за сигурност се дънят брутално, но използват случая срещу собственото население. Факт.НПО-тата буквално внасят тероризъм в Европа. Факт.

2

Анонимен

преди 6 години

Важното е търговия да става. Сега ще започва производство на сигурност. Едни и същи бездарници ще се плюнчат по телевизиите и ще се услушват има ли как да се яхне финансов ресурс чрез приказване и консултиране по проблема.

1

Ханко

преди 6 години

..само преди няколко дни се хвалеха , колко имигранти спасили в Средиземно море ..явно това е " благодарността" ...