10

Анонимен

преди 6 години

С примитивни хора, живеещи в средновековието, трябва да се действа със средновековни методи. Хващаш терорист и ... родата до девето коляно. След два-три атентата, камиларите сами ще си озаптят фанатизираните ненормалници.

9

анонимен

преди 6 години

само преди няколко месеца в Испания имаше демонстрации в защита на мигрантите - мазохизъм

8

Анонимен

преди 6 години

Най-лошото е, че лидерите на човечеството са ментално изоставащи.Всяка биологична форма прилага политика на "полуотворените врати"-т.е. има избирателен пропусквателен режим за да съществува един организъм самостоятелно и в хомеостаза.Никоя жива форма не допуска вмешателство на околната среда на full.Това се случва единствено след смъртта на живия организъм.

7

Анонимен

преди 6 години

ЕС не разбра ли най-накрая, че общества, които изповядват различни ценности не ТРЯБВА да живеят на едно място. Масло и вода до безкрайност могат да се бъркат, но после пак се разделят.

6

Политкоректна

преди 6 години

Това, че е убито 3 годишно момиченце не е най-важното в случая! По-важно е да се вземат мерки против прояви на възможна Ислямофобия (каквото и да означава това)!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Фанатизмът винаги е убивал.Този феномен не е патент на човечеството, а на природата-мъжките индивиди, а понякога и женските, убиват конкуренцията в битка за оцеляване на по-добрите гени.Човешкият ембрион минава през всички фази на еволюция и не може да съзрее до индивид прескачайки някоя от тях.Същото важи за човешката личност-възпитанието започва от първия дъх.За жалост по-голямата част от човечеството са ниско образовани изоставащи цивилизационно общности, а варварите нямат задръжки.

4

Кунева

преди 6 години

Пазват ли европейските толерантни ценности при издирването на нападателите? Нека няма расизъм при арести!

3

Х

преди 6 години

Сета политиците от ЕС начело с Меркел ще изразят най, ама най искрени съболезнования и убитите ще се съживят ,ранените няма да чувстват болка а журналистите ще задават тъпите си въпроси дали е имало паника и дали хората били изплашени.

2

Анонимен

преди 6 години

дано да са американци или наглоскасонците причиниха всички тези злини, от алчност .

1

Анонимен

преди 6 години

Сега ще кажат, че вината е в нас, щото не сме или слабо сме ги "интегрирали". Каквото и да означава това. И толерантност, толерантност, толерантност :(((((