69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 70 какви интереси имате вие хибридните руснаци в сирия ? та да ни държите сметка за ирак

68

Вики

преди 6 години

Радва ме ,че има и такива истински мъже в България.Поклон.

67

100%TURK

преди 6 години

Един боец , колкото по далеч се намира от родното си място , толкова повече причини има да го убият !Това янките го знаят прекрасно , и затова пращат други ...те да вадят кестените от огъня .

66

Анонимен

преди 6 години

Тепал е мюсюлманини, така че е ме кефи :)

65

Анонимен

преди 6 години

В кръвта е на някой хора, да станат войни. България не води войни, което е жалко, и някой от нас се налага да ходят на мисии.

64

анонимен

преди 6 години

Какви интереси има България в Ирак?Изпълняваме сляпо нареждания от НАТО, нали?Кой ще поеме отговорност за загиналите българи?

63

Един от Северозапада

преди 6 години

Тоя е ясно какво е спечелил. Главната му печалба, е че е останал жив.Най-много и пари за една гарсониерка да е спечелил.А какво спечели България от това? Плащаме си сами двсички разходи по тези мисии, дори "разходката от солидарност" на нашата фрегата до Средиземно море плащаме. А какво печелим от това? Остави печалбата, поне 1 на 1 да имаме покритие на разходите? А сега и ще трябва да се превъоръжаваме, за да сме "на ниво" с оредялата ни армия от наемни войници.Отвратен съм.

62

Питам

преди 6 години

На снимката се вижда приклада на автомат Калашников. С него ли е снайперувал?

61

ЛЕГИОНА

преди 6 години

Да не се оплаква - наемник , отишъл по желание ..... На такива и викаха : Кучетата на войната !!!

60

Анонимен

преди 6 години

ОТ *** "В наши дни ценностите на младите са доста изкривени. Много стероиди, бели ризки с вдигнати якички, татуировки без смисъл. Има една малка част от тях, които получават все пак някакво мъжко възпитание в клубовете по бойни изкуства, което ме радва", коментира снайперистът възможността у нас да се върне казармата. Според него тя е единственото място, което учи на ред и дисциплина, Е КАЗАРМАТА КАТО УЧИ ,ЗАЩО НЕ МОЖАХТЕ ДА ЕЛИМИНИРАТЕ ЕДНА ЦИСТЕРНА ПРЕДИ ДА ДОСТИГНЕ ДО ВАС ?!

59

до Някой си

преди 6 години

Държавата ни не е *** - виж, голяма част от българите са ***, защото разсъждават като теб - все някой друг им е виновен за собствените неуспехи!Чудесна логика - държавата е ***, ще отида да убивам невинни хора в Ирак за пари!Ако имаш акъл в главата, и в България може да изкарваш доста пари!Колко млади момчета станаха програмисти - вземат по 3-4 хиляди лева заплата, имат нормално работно време, осигуряват на семействата си висок стандарт на живот!Програмират, вместо да убиват хора!

58

толерантен

преди 6 години

Еми, убива хора, за пари.Днеска афганистанци, утре българи.За когото му платят.

57

Запознат

преди 6 години

Снайперист ли ?! Я стига глупости. Човека си е обикновен кашик. В конкретиката, някой спомена - задачата му е била да осигури полева баня. Аз за снайперист позиращ за снимка в световната история не се сещам.

56

Симо Хаюха

преди 6 години

Като сме се заговорили за снайперисти... моля проверете в нета това име: Симо Хаюха.Много ще ви допадне темата за снайперизма :) колкото до нашия наемник щеше да се гордеем ако беше като Хаюха :)

55

Анонимен

преди 6 години

Не зная кому е нужно да изкравате такива комплексирани селя-ндури някакви герои.Чий го е търсил там. Какво общо има България с Кербала. Наемен убиец за пари.Разстрелвал е жени и деца, които не познава. Само защото са му платили за това.Отвратително е.

54

Някой си

преди 6 години

Във войнския дълг влиза да изпълняваш заповеди добри или лоши,така,че този войник с кво е виновен нз.

53

байхейс

преди 6 години

Тодор Станков е ГЛУП-АК, който рискува живота си за да пази маковите полета на Уол Стрийтските евреи !

52

я у лево

преди 6 години

До "умниците" които питат какво е дирил в Кербала:-умния отива в леговището на змията и там и реже главата-тъпия остава змията да ти влезе в къщата и да те ухапе

51

Анонимен

преди 6 години

До РусенецЪАбе, вярно ли в Руси всички имате по две крави?

50

СатаНАТО

преди 6 години

Колкото по-далеч от Родината е фронтът, толкова по-добре.Това американците много добре го знаят, затова се радвам, че са ни съюзници. Няма нужда като руските просстачета да правим велики отечествени войни на собствена територия с милиони жертви.