7

Анонимен

преди 6 години

Как стана автомобилът оръдие за терористични атаки в Европа?Ами,откакто станаха плюшените играчки,запалени свещички и запалки,средство за борба срещу тероризмът!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Просто продължение на Дизел Гейт при по-къси дистанции./малко английско чувство за хумор/

5

Анонимен

преди 6 години

KRAVARITE BILI PREDOPREDILI ISPANIQ ZA PODOBEN ATENTAN..... MNOGO SAMNITELNO NALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????PROSTO SLUJBITE SI NAMIRAT NQKOY NADRUSAN S PROMIT MOZAK I GO VKARVAT DA DAEYSTVA ZADA POD4INQT OPREDELENA DARJAVA.

4

Анонимен

преди 6 години

Kак няма един политик обявен за ***? Алчен гз сейе кръв! Да отворим границите! Да се снимаме с невинните бежанци! Е *** вие що ги пуснахте, а? Сега какво? Всеки ще бъде следен, защото не е лесно да си проста зелка не само в Брюксел и някой друг да ти е виновен. ЕС го направихте едно колониално ла'но. Събрахте световната из'мет, която изглежда къде по-мотивирана да оцелее от собственото ви население. Просто един ден. Утре очакваме повече жертви.

3

българина

преди 6 години

предсатвете си вашето дете с група деца отиват с учителката някъде, на музей например или просто някъде и бус ги гази всичките, това са следващите цели, дано само сред децата да са и такива на хората които допуснаха чуждоземци да идват и ни трепят

2

Бау

преди 6 години

Почти невъзможни са за предотвратяване подобни атентати :( Трябва да се избягват места с много хора и човек да внимава постоянно. Не да си ходи спокойно смятайки, че някои го пази.

1

zeus

преди 6 години

Въпросът по-скоро е как европейците станаха oвце и сами пуснаха вълците в кошарата?