100

Тъпак

преди 6 години

104, а кой даде на муджахидините знания и оръжия да воюват срежу руснаците. Много сте ограничени политически

99

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Мили човече, симпатичен си ми с твоя идеализъм и наивност. Но колкото по-бързо слезеш на земята, толкова по-бързо щке си спасиш нервите. Не виждаш ли, никой, ама съвсем никой, докопал властта, не го е грижа за редовите хора. А ООН-ците получават огромни заплати, с космическа разлика от наште. И те държат да си ги запазят по-дълго. И затова слушкат господарите си и... папкат. Хайде, кажи, кой болен световен проблем ООН реши? И каква справедливост осигурява? Те са безполезни.

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 79Ти само гледай, как ще цъфне огромна джамия срещу паметника на Васил Левски...

97

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87 - побърко сбъркановТака е, СССР предизвика и Френската буржоазна револция, и падането на Римската империя, и изчезването на динозаврите. Браво, побърко, добре хвалиш руската мощ. Так держать!

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 104Неграме, нали САЩ отиде след руснаците в Афганистан и стоя там повече от тях? Как може така скрито да обвиняваш САЩ за тероризма?

95

Анонимен

преди 6 години

Истината е че никой политик или институция не правят нищо защото не им пука. Те са защитени или сякаш имат споразумение и договорки с терористите да не ги атакуват.

94

СатаНАТО

преди 6 години

Руснаците са поръчителите и организаторите на атентатите. Иначе в Испания има толкова много полиция, вкл. цивилни агенти по улиците, че се учудвам как е било възможно шофьорът да избяга. Такава организация е по силите само на КГБ.

93

Анонимен

преди 6 години

Ако СССР не беше окупирал и воювал в Афганистан цели 10 гидини ... сега нямаше да го има това!Муджахидините и ислямизма се родиха като отпор на руснаците!Русия винаги прави злини!

92

Анонимен

преди 6 години

Добре, че у нас не се заселват, а само минават за да бягат в Западна Европа!

91

Анонимен

преди 6 години

Германия задели още миналата година ?780 млн за да екпулсира емигрантите, които прие!Защо не ги гони?Само дава още пари да ги храни!

90

Прав си!

преди 6 години

"Ако бяха послушали Бойко, сега нямаше да е така.От много години Бойко им казваше да затворим европейските граници, но не искаха да го чуят!А БСП гласуваха в Европарламента за повече приети бежанци в ЕС!"Защо не затвориха границите на ЕС ?!

89

Анонимен

преди 6 години

Западняциииии, не изкарате ли армията и не прочистите кварталите от муслиманската смр-ад, ще ви избиват като пилци. Така ще сте вечни жертви! Толерантността за камиларите е слабост, те така го разбират. Този който е газил е на 17 години!!! Кой е виновен, семейството и средата. Него ще хванат а останалите от катуна, не. Евреите се справят най-добре. Терориста в затвора а къщата му взривена. Цялият род шут у гъ/о, до един!!! Милост няма!! С меченца и розови картички няма да стане.

88

Анонимен

преди 6 години

вие сте най-смешния сайт с най-мааааааалоумните заглавия в цяла България....

87

Фрф

преди 6 години

Пълен геноцид трябва над парапитеците а не цветя, бдения и рози.

86

Анонимен

преди 6 години

До 93Пълна измишльотина. Нашата религия идва от еврейските земи и от тях. Това, което говориш са писания на анти-бяла раса литература. Прочети си историята , какъв е Исус и пак пиши . Необразован.

85

Анонимен

преди 6 години

Като ги приеха безконтролно да си носят кръста.Няма място за съчувствие.Нашите главанаци нещо вдяват ли от тази трагедия.Или по скоро главите им са завряни в зад.ни.ците им

84

Анонимен

преди 6 години

Където се е допусналио да се разпореждат евреите ,там започва необявената и подмолна война срещу белия човек-Християнин,като в тази необявена война същите юди използват тъмнокожи малцинствени *** ,които са насъсквани да тероризират и убиват бели хора Християни.в САЩ за тази *** работяа джудасите използват н*рите,в евроа се използват арабите които еврейката Меркел покани,тук у нас се използва за тази работа ц*нския етнос.Това е истината която медиите и продажните политици няма да посочат

83

Анонимен

преди 6 години

Ангела Меркел никога не е имала деца. Майчинския инстинк никога не е проговорил в нея, затова не и пука когато избиват деца в Европа при подобни варварски атентати!

82

Анонимен

преди 6 години

Най-големите умници сте тука все в България. Два лева, неможете да изкарате с акъл . Обаче бистрите световните проблеми. Испания като имаше война с ЕТА , какво общо имаше с исляма ? Нищо . Всяка седмица гърмяха атентати ? Това е партизанска война...Няма как да е спреш, ако тя сама не реши да спре.

81

Анонимен

преди 6 години

Помните ли масовият митинг в Испания, бежанци, добре дошли у нас. Колко наивен е Запада, до глупост. До самоубийствена глупост. Вече тези новини не ме и ядосват дори. Ние тук се гневим, а тези амеби ги посрещат с овации. И разбира се, камиларите си ги трепят с каквото намерят, коли, ножове, взрив, чукове и квото падне. И аз ще се гневя а те ще пеят песнички. Стига толкова. Като не могат да си вземат мерки, мярка ще им вземат Резньовците.