15

преди 6 години

Нека погледнат как се ремонтира в момента релсовия път по булевард Овча Купел - по същия начин трябва да се изгради трамвайното трасе и на 5-те Кьошета и проблем няма да има.Старите трамваи не са проблема - те са шумни, тогава когато релсовия път е зле, така че не говорете глупости!А и в момента по този маршрут се движат само чисто новите Песа, но шума не спира, т.е. наистина проблема е в релсите и липсата на шумо и виброизолация!

14

Анонимен

преди 6 години

Хайде, хайде, новите траваи не шумят. Проблемът идва от старите такива и от хората които чакат. Ако ги махнат, ще се оплакват, че нямат пък удобен транспорт.

13

Анонимен

преди 6 години

До Улпия ПауталияТоест в момента, има само 10000 души, достойни да се наричат софиянци. Ок, разбрахме.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Много ти е лесно, да ги приказваш тея, когато не живееш в жилище, което постоянно се тресе от трамвай, камьони и разни мотори.

11

Анонимен

преди 6 години

опитват се да подкарат камиони на жици, за да е по екологично, да няма замърсяване, а ние искаме да спрем трамвая защото шумял.от утре трамвая да минава по терлички!друг въпрос е защо релсите не се обслужват, може да се намали малко тракането.Инъче бабите да внимават как се оплакват, че ако пуснат автобус вместо трамвай няма да им е по-тихо.Една сутрин автобус от градският 30 мин форсираше под прозорците, явно имаше проблем, не само не се спеше в 5:30 сутринта, ама как смърдеше....

10

мда

преди 6 години

Догодина точно под Петте кьошета ще мине пробиващата машина за метрото. Не ми се мисли как ще се тресат тогава кооперациите и до къде ще подскачат бабите

9

Улпия Пауталия

преди 6 години

До JokoВ 1878 г София е 20 000 души ...Когато турците се изтеглят ,остават 10 000 ...Това са софиянци,другите сте ***!

8

Joko

преди 6 години

До Анонимен 3София бил най-мръсният град..... Тогава защо цели орди от прованса се натискат да дойдат ТУК ?

7

Анонимен

преди 6 години

Да подгонят първо мотоциклетистчетата.

6

Анонимен

преди 6 години

и аз искам да се оплача от цвиленето на коне късно вечер в Овча купел, минават каруци, дрънкат, непоносимо е.

5

Анонимен

преди 6 години

По принцип е така ако живееш на пъпа на милионен град... и то не само в България. На Манхатан също е малко шумничко да се живее.

4

Анонимен

преди 6 години

Тези пенсионери цял живот са живели така, но сега изведнъж надуха гайдите, съвсем случайно след акциите Валери Симеонов.

3

Анонимен

преди 6 години

София е най-лошият град. Шумен, мръсен, скъп, натоварен, бездомни кучета по улиците, *** с каруци цяла нощ мачкат едни шишета от казаните. Взимам дипломата и веднага се връщам на село.

2

Анонимен

преди 6 години

Винкелът веднага да идва и в показна акция да арестува трамвайте.

1

Тато из Правец

преди 6 години

Викайте Далаверко Симеонов ,той ще арестува ватманите...