9

WoLkov

преди 6 години

Фашистите обвиняват за всичко комунистите,ама нищо не казват за белия терор в БГ преди 9.09. След ПСВ страната е разорена и стига напрактика до гражданска война! Много от акциите на комунистите са в отговор на правителствените репресии, но за това сега е "неполиткоректно" да се говори. Царските копои избиват хиляди българи. Ако става дума, в Гърция и Испания е имало много по-жестока гражданска война, действително война, но никой там не говори,че "ИД са комунисти" или "франкисти". Бг работа....

8

Вярно е

преди 6 години

Комунистите са избили мнооого повече хора при терора си!

7

Киро Гела

преди 6 години

До Големият терористТоя СтаниЩев,тоя СтаниЩев...

6

Анонимен

преди 6 години

Което за пореден път подчертава, че шофьорчето не е расист! Браво! Такива хора са нужни на Европа! Иначе как ще се подбие заплащането, за да излизало по-евтино на потребителите, а все по-малко хора стават по-богати. Колумбе, да ***.м търговския нюх!

5

Анонимен

преди 6 години

пълна деградация, нищо добро не ни чака

4

Големият терорист

преди 6 години

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Умират 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3-*** депутати и множество граждани, включително деца. # Целта на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително и цар Борис III. # Т.е.: БАШ-ТЕРОРИСТИТЕ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .# от Уикипедия.

3

ами

преди 6 години

После Орбан бил виновен......ще съдят Полша,Унгария.....и тн

2

:(

преди 6 години

Бог да прости загиналите, да помогне на близките им и да подкрепи ранените!Онзи, който измисли този вид тормоз над невинни хора, Господ да го накаже!

1

Бау

преди 6 години

Ужасно :( И спрете с глупостите, че си го били заслужили и т.н. УПРАВЛЯВАЩИТЕ заслужават, не простите граждани. Както ние не сме виновни за глупостите на Бойко и компания така и те. Това са невинни хора. Покажете малко респект.