30

Ангел

преди 6 години

До 24,наистина ли смятате, че САЩ се е провалил? Правите ли разлика между Северна Корея и Южна Корея, като стандарт и начин на живот? Какъв е смисълът на държавата? Да създаде добри условия за развитие и живот. Живот се дава един път, повторение няма. А вие тровите вашия с омраза!

29

Анонимен

преди 6 години

До до 14: Добре де, музиката ни докарва емоции.Ще пораснеш и ще разбереш, че истинското знание идва по пътя на емоциите, а не по пътя на логиката.1+2+3+4+ ....+n+.. = -1/12 -> има нещо гнило в математиката :)

28

Анонимен

преди 6 години

До ЧеЕстествено ,че могат да предприемат нещо и то безнаказано бе ,клоун.Кой ще ги накаже ,военното джудже Русия ли ? Единствената причина поради която Северна Корея не е заличена като нация е ,че може да го отнесат Япония и Южна Корея.САЩ могат да заличат за по-малко от 24 часа ,цялата СК и то без ядрени оръжия.Друг проблем е ,че много корейски граждани ,че си заминат ,а другите ще тръгнат да бягат към Китай или руската ***.Преди да пишеш мнения мисли малко ,олиго*френ.

27

от ЮАР

преди 6 години

САЩ не са водили тотална война от ВСВ насам - по политически причини. Ако прасето се опита да стреля към Гуам, няколкостотин томахавки по ключови цели и по артилерията насочена към Сеул, за два часа ще парализират страната и ще я върнат в Сталиново време. Америка НЯМА интерес Сев. Корея да изчезне - Американските бази в Корея са там, благодарение на Кимчовците. А тия бази са важни срещу Китай и Русия.

26

смехорания

преди 6 години

"САЩ иска Северна Корея да спре с ядрените заплахи"не дразни кучето (което даже е вързано за колибата си) и то няма да те лае!и това ли не знаят краварите?!

25

комично

преди 6 години

"Пхенян го чакат тежки последици, ако предприеме действия"И кво ще им наложат санкции на санкциите ли?

24

Ким Чен Уй

преди 6 години

Готови сме, само чакаме някое атлантическо *** да се изака на метеното .

23

Че

преди 6 години

те ако САЩ можеха да предприемат нещо с/у СК и да остане безнаказано, до сега да са го направили! Но м/у СК и Сърбия например, има известни разлики, нали?

22

Анонимен

преди 6 години

Война няма да има, засега, двете страни не са се подготвили. Обаче рано или късно ще се случи, защото е необходима на Щатите. През всяко десетилетие напоследък, те водят по някоя малка война, за опресняване на арсенала си, за раздвижване на икономиката и за повдигане на рейтинга на съответния президент.Но корейците са просто рекетьори, действат само със заплахи, а Щатите още не са струпали необходимото количество ВМС,ВВС и пехотни сили, в близост до С. Корея. Рано е!

21

Ким Чен Кун

преди 6 години

Опитайте ! Щото през 1954 САЩ се провалихте в Корея...

20

Анонимен

преди 6 години

Световният ватнишки прогресарият, както винаги е на страната на всеки сатрап, диктатор, султан или генсек, който дрънка с оръжие и мори собственото си население от глад.Обичат да са роби и това си е!

19

Анонимен

преди 6 години

Какви тежки последици, от тях нищо няма да остане. И дебелото Жълтурче ще го изпекат като печено прасенце.

18

Анонимен

преди 6 години

9 - Не мисля, че като ползваш приливно думата математика, т.е не разбираш, за какво говориш.

17

до 14

преди 6 години

Музика ли е чалгатa? Докарва ли ти удоволствие?

16

Анонимен

преди 6 години

Ако стане ясно, че ще има война, Самсунг ще се изнесе за 2 дена от Корея, било то в Тайланд или Бангладеш. А и освен, ако не им превземат или бомбардират офисите, нямат никаква причина да преустановят дейността дейността си. Парите, които тази компания вкарва в държавата им, ще са много по-полезноа, отколкото да хваната 10000 зубъра, дето са инженери, и да ги направят калпави войници.

15

Анонимен

преди 6 години

Ким ще направи огнен подарък са САЩисаните. Ще им подари огнени гъби в знак на обич

14

Анонимен

преди 6 години

До 5 АнонименИзостанал в в ранна детска възраст болен мозък....

13

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 6 Китай и Русия няма да гъкнат.И двете държави искат да видят какви са военните възможности на САЩ , а и едвали ще рискуват заради ненормалника Ким.Те също не желаят Ким да има ядрено оръжие.

12

Анонимен

преди 6 години

До до 9: Така е, само дето музиката ти докарва удоволствие, а математиката - главоболие

11

Анонимен

преди 6 години

Северно корейците са най-често Ивана нация, а те Тея им се правят.