12

СатаНАТО

преди 6 години

Забравихте организираните банди чекисти, преоблечени като футболни фенове в Марсилия, нали? Изметете всичко руско от Европа и тероризмът ще загуби главния си организатор и поръчител.

11

555

преди 6 години

Никой не поставя въпроса "Защо преди войните в Афганистан,Сирия,Либия и др.Нямаше такивало мащаб и брой тероростечни атаки?"Това е ОТМЪШЕНИЕ за тези войни!

10

Емо Г.

преди 6 години

След всеки подобен атентат, реакциите са едни и същи: съболезнователни телеграми от държавните и правителствени глави в Европа (с почти идентични текстове), осветяване на сгради с цветовете на пострадалата страна, поднасяне на цветя... и всъщност НИЩО! Терористите - мигранти продължават да навлизат в Европа, помагат им да влизат самите европейци, ръководени от промити мозъци като Меркел и Юнкер и куп подмазвачи покрай тях. Като се обади някой като Орбан - бил расист. ДОКОГА???!!!

9

Shark

преди 6 години

А Бурж Дубай в какъв цвят ще светне, че нещо не разбрах...... абе какви се тези глупости бе, да не сме на дискотека, гасим лампите, осветяваме сгради, що за мало--омия, Така ли се борят с убийци. Ще дойде време, ще ви сринат Айфеловата кула и на нейно място ще направят джамия, толерасти прости.

8

men

преди 6 години

само аз ли не виждам пак снимки с линейки, лекари, парамедици, полицаи, пожарни, микробус, суматоха, хаос, носилки ами само некакви полузалеганли индивиди които уж се крият. къде са видеотата от охранителните камери? цирк брикселистан в действие. атентатите в берлин, ница, париж, шарли, бриксел, мюнхен, сарафово са ментета да се сплашат офсите.

7

Случаен минувач

преди 6 години

Вячеслав М0л0тов беше прав !Само не знам, що имената на коктейлите ги цензурират в тоя сайтТова е дискриминация към правата на барманите във форума

6

Случаен минувач

преди 6 години

Аудио-визуална шоу-програма Звук и Светлина от Айфеловата кула - доста ефективен и иновативен начин за борба с тероризма !И много плюшени мечета, танци и романтични разходки със либерастки лозунги в ръка.А другарят Вячесляв *** отдавна е измислил лекарство против алахакбаровската болест, ама ако ви споделя подробности, ше имам гости от НСБОП-а......и да не забравите да си турите испанското знаме на профилната снимка и постнете некое хитче на Ариана Гранде с хаштаг НемаНиУплашите !

5

Дрис

преди 6 години

аз не беше брат ми Пиш беше

4

Анонимен

преди 6 години

Американците просто да спрат да продават оражие на саудитите - осножен спонсор на тероризма. Второ - на граждани от арабските държави временно, за около 100 години, се забранява излизането извън тяхната териториа. 3, всички с подходяши имена се транспортират обратно в земите си. 4 - нешата са решени

3

Анонимен

преди 6 години

Добър отговор, оцветяваме сгради със светлини, гасим на други светлите в знак на траур, после ще излезем с плюшени мечета на шествие, а брадатите си действат с големия ятаган! Европа си е заминала вече! Помня когато бях граничар 85-та, пиле не можеше да прелети през границата защото се знаеше, че се стрела!

2

Анонимен

преди 6 години

Интересно как ранените от 20 станаха 100Да не е у ало и престрелка след това

1

Анонимен

преди 6 години

Е нали вчера съобщителни че са над 80