85

Бизнеса

преди 6 години

Защото не плащате и къдърните избягаха остана само смачкани от живота оскотели хора или крадливо ,мързеливо и неуко шефско съсловие.Днес стока за 50 хиляди беше бракувана защото 800лв за предишния склададжия нощна смяна бяха много за шефа....А новия дето е на минимална заплата изключвал охлаждането вечерите да не хабяло ток напразно щото вън било хладно(най-вероятно да не му шуми нощем докато спи.)....

84

аьаььаьа

преди 6 години

Защото в Бг е пълно с картели. Няма реална политика и конкуренция.

83

Анонимен

преди 6 години

А, сега чувам, че сме зле.Вожда от колко време говори какъв ръст имаме, какъв остров сме на стабилността в Европата, а аз - нали му имам 64% доверие и даже ми расте доверието, както ме убеждават, а освен че съм доверчив и вярвям на Вожда си мисля, че опозицията е поръчала тази статия, за да клати Стабилната Герберска България.

82

seira

преди 6 години

КОЙ ИЗГОНИ ИНВЕСТИТОРИТЕ ОТ БГ?!ПРИМЕР ДАДЕ "ДРУГАРЯ" ИВАН КОСТОВ, ПРИ ЧИЕТО УПРАВЛЕНИЕ СЕ "ВЪВЕДЕ" И СТАНА МАСОВА ПРАКТИКА, ДА СЕ ИЗНУДВАТ ИНВЕСТИТОРИТЕ, КАТО СЕ "ДОПУСКАТ" ДА ПРАВЯТ БИЗНЕС В БГ САМО, АКО УЧРЕДЯТ СЪВМЕСТНА ФИРМА С "НАШИ ХОРА", КОИТО ПАРАЗИТИРАЙКИ КАТО "СЪДРУЖНИЦИ" ИЗТОЧВАХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗТОЧВАТ ПЕЧАЛБИТЕ НА ИНВЕСТИТОРИТЕ!!!

81

Анонимен

преди 6 години

малко бял,много индианец

80

Анонимен

преди 6 години

В 2008 г. РЪСТЪТ НА БВП БЕШЕ 8,2 %

79

Анонимен

преди 6 години

Цените в БГ и развитите държави са РАВНИ за храни,облекла,лекарства, техника, авто....а това са ОСНОВНИТЕ пера. Тук плащам повече за наем, застраховки, услуги, транспорт и кръчми. Но все пак 3700? които получавам в Ирландия са си доста повече от 1500те лв в България за същата работа. Остават и за Майорка 2 пъти в годината и 400? за кола и за кръчми. Не се заблуждавайте,че имало реципрочност на доходи/разходи..качеството на живот е В ПЪТИ различное,някои се примиряват да чистят къщи за 10?/ч

78

sofeto

преди 6 години

"Защо не успяваме да догоним европейските доходи?" Територията може да е в Европа но населението и няма нищо общо с европейското!

77

До 65

преди 6 години

Стига сте плюли по администрацията! С такова отношение ще стигнем до там, че заповедите за назначаване и пенсиониране сами ще си ги пишете и сами ще си администрирате компютрите, сами ще си водите деловодство и финансиите! Тогава ще се оцени работата на администрация. Доказателство е , че днес лекарите се занимават 80% с чисто административни функции! Лошото е , че по времето на соца заплатити по министерствата бяха далеч по-ниски, отколкото в производството, че даже и в с.стопанство.

76

Анонимен

преди 6 години

Защо не успяваме да догоним европейските доходи? Отговорът може да е само един - разрухата в страната тръгнала след 1989г. и още не се е спряла плюс разразилата се корупция.

75

Re: Олег

преди 6 години

Кой ли?Такива политкомисари като Костов, комунисти, които се пребоядисаха на "демократи".Отговорете си сам кой предизвика кризата и имаше интерес БГ да не е индустриална държава, да не е конкурент в селското стопанство. Кой налага квоти? А? Кой направи БГ енергийно зависима, А? Моделът е един същ. В момента Украйна минава по същия път.Във Великобритания за апартамент голям, парно, ток газ, вода - 80 евро.В БГ - за същото - 100 евро. Най-честните бяха Филип Димитров, Виденов, Дертлиев.

74

Олег

преди 6 години

Кой дойде през 95-та година лятото да убие на околовръстното войниците от транспортни войски? 14 войника кой ги уби някой външен ли? dnes.dir.bg/news/katastrofa-voynitzi-19750939

73

Олег

преди 6 години

Вашта комунистическа логика ми е ясна!Айде да ми обясните тогава кой накара Жан Видеонов през декември 96-та година да затвори студентските столове и да ни остави гладни като кучета в чужди градове? Някой лош чичко дойде и го накра да остави студентите гладни без пари ли? Кой дойде лош чичко да изнесе реколта 95 от зърно в лошия запад за да няма хляб до реколта 96? Кой лош чичко дойде при кретаща икономика да фалира всичко? Кой заведе вътрешния министър при манекенките докато умираха полицаи?

72

Анонимен

преди 6 години

Zaradi komunisticheskite kapitalisti koito ne plaschat.Bylgarskiqt kapitalist nai-stisnatiqt v sveta kapitalist ize.dnik

71

Костов глупости

преди 6 години

Костов беше политкомисар в УНСС"Карл Маркс" - комунист. Май забравихте дивашката приватизация на Костов. Мистър 10% и репликата "Иване, кажи си". Летище София, само лотовете струваха стотици милиони. Един милион избит рогат ***. Хектарите изкоренени лозя. Хората по селата плачеха. На Виденов му трябваха 1 милиард, никой не ги даде, кризата беше предизвикана отвън. Когато Костов вижда условията на МВФ - казва "БГ я чака устойчива мизерия"- но подписва. Стига с това величаене на предателите!

70

нас недогонять

преди 6 години

Даже не сме разбрали, че ги догонваме. Ми казвайте ни ги тия работи по-рано. Аз мислех, че вървим в обратна посока.

69

Анонимен

преди 6 години

Костов, НАТО и Европейски Съюз ? Объркан съм, като метросексуален тинейджър от Амстердам.

68

костов

преди 6 години

Костов нищо не е поел, МВФ пое нещата в свои ръце да ни "оправи", Костов само разписа по едно ДА на членство в НАТО и ЕС и си изпълни ролята на спасител. Между другото ако Виденов е играел сам, сега щеше да притежава половин България, а историята показа, че това не се случи. Хората, които го издигнаха в БСП обаче станаха милионери за негова сметка. Силите, които го мразеха отвън хапнаха добре от българската софра също.

67

олег

преди 6 години

По тоя Виденов метод е приватизиран Полимери Девня.Костов завари гладен и беден народ с фалирали банки, празен НОИ, фалирали предприятия.Виденов пое при ДДС от 18% и го остави 22%. Костов пое ДДС от 22% и го остави на 20%. Повече никой не посмя да го намали след него....

66

Така е

преди 6 години

До виденов и костов 65 Някой бил пречил на Виденов от вътре и от вън.Важен е крайния резултат -фалит на държавата.Виденов предизвика изкуствена инфлация за да стопи вътрешния дълг на държавата и инфлацията излезе извън контрол.Костов постъпи по друг начи.Разпродаде фалиралите държавния предприятия със стотици милиони дългове .а "жълти" стотинка, освободи огромен паричен ресурс и държавата тръгна.Сега ясно ли ти е ?