10

сиромах

преди 6 години

До9 Сам човек може само до тоалетната да свърши работа!Иначе ще опита да направи организация ще дойдат 5 човека и другите наоколо ще се подсмихват просто така са свикнали!Няма го единият ЛЕВСКИ да ни организира!

9

Анонимен

преди 6 години

До сиромах"Хората в Клисура да знаят.........."------Ами какво чакате,бе хора?Организирайте се и осъдете ВИК или напишете до прокуратурата и т.н.А те да му мислят как да оправят проблема,а вие контролирайте.Какво чакате наготово някой да ви свърши работата и само се оплаквате?Това е опасно за хората и околната среда,трябва да се вземат мерки!

8

сиромах

преди 6 години

Хората в Клисура да знаят !Има и по лошо както е в Хасково дето никой не пие вода от чешмата даже и шефа на ВиК ама си плащаме по 3 лева за кубик вода заради урана в нея!Да не говорим за водата в Симеоновград където е с 40 пъти над нормата с манган ама си плащаме като попове по 2и50 за кубик и си кютаме като овчици!

7

игри на мафията

преди 6 години

игра на монополи

6

Анонимен

преди 6 години

"Пустите клисурци станали московци"Да ама гласуваха за европейско развитие на България и сега като гербаджии ще плащат .Баце иска суджук а той е скъп.

5

Анонимен

преди 6 години

Увеличение при ГЕРБ ?Не, не мога да повярвам.Това е просто невъзможно.

4

Анонимен

преди 6 години

Водата е увеличена с триста процента в Сливенския квартал надежда, само че никой не я засича и нищо не се плаща,са сметка на баламурниците от северната част на града, над ж.п. линията. Така че това е като с глобите на рушветчиите,колкото и да се вдигат винаги има начин да не платиш.

3

Анонимен

преди 6 години

свиквайте , само да знаете какво ви чака наесен . не ви го казват защото ще правите нервни кризи и припадъци .

2

Trolland Dump

преди 6 години

Не разбирма каква е трагедията. Освен, ако не си поливат градинките от чешмите. Иначе потреблението на вода от пенсионер едва ли превишава 3-4 кубични метра на месец.4м2 х 0.91 = 3.64лв преди увеличението4ь2 x 1.43 = 5.72лв след увеличениетоРазлика от 2 лева и 8 стотинки?!? И се вдигат на протест?!? А че в държавата с екрадат милиарди - никой не протеститра. Да се чудиш как стават тия неща.

1

Анонимен

преди 6 години

Капка по капка, вир. Левче по левче язовир, в сметките на политиците.