27

Найденов

преди 6 години

Аз лично нямам нищо против Русия да достави тайно на Северна Кория няколко междуконтинентални балистични ракети с точно попадение. Два-три до основи разрушени американски градове- какво от това!!! Дори радиоактивният облак няма да достигне Европа! Нека и американците разберат какво е да водиш войни на собствена територия.

26

Баба Веса

преди 6 години

Курск ке потъне

25

Анонимен

преди 6 години

За вас Няма да изпитвам капка жал. Толкова грехове имате толкова държави съсипахте......Само Хирошима и Нагасаки стотици хиляди..... АЛЧНОСТТА ЩЕ ВИ ПОГУБИ ВАС.....ДАНО НЕ ЗАВЛЕЧЕТЕ И НАС . ПРЕСТЪПНИЦИ АМЕРИКАНСКИ

24

Анонимен

преди 6 години

Ако някой го възроди тоя страх това са самите американци или по-точно техните политици с неадекватно поведение и репчене на всички. И безкрайната им алчност да контролират територии, богати на полезни изкопаеми и нефт.

23

според китай

преди 6 години

На практика под контрола на ПИАР НАркомани няколко в КНДР правят вътрешен ПИАР с цел принуждаване на САЩ да инсталират тежка техника за прецкване на големи региони вкл Китай и Русия..Версиите са няколко или в КНДР има обсебени ръководени с ДМК или има чужди шпиони и диверсанти..

22

Whimatelno

преди 6 години

Почнаха да връщат виновни за производството на ядрени оръжия..Ако огледате снимки и филми на изобретателите вкл на Айщайн може д а видите обеми от извънземни негодници около тн учени.. Някой изразиха съжаления че не са ги убили предварително..Да се огледа корея и да се приемат мерки з а намаляване облъчването на полуостров вкл с цивилна и военна техника ..В замяна КНДР да спре д а помага на наркомани от САЩ да вкарат тежки оръжия за прецакване на китай и русия.предлага тихия океан миролюбиво

21

Анонимен

преди 6 години

До 18 Това е факт, установен още от древните гърци !...Сериозно !

20

JJIvanov geolog

преди 6 години

Лично да предупредя, че живеем в резерват з а хора и приятели от около 8862 години и три месеца.Има започнала нагла агресия на древни негодници недопустими з а земята.Ползват нарко ДМК и внедряват вс е по жестоко редни оръжия.Принудиха чрез наркомани на власт милиард водачи д а увреждат тежко климата с включени скенери и фарове денем..Произвеждат холограми чрез обемен контрол.Техния опит дава че ако направят ядрена война между хората може да се нареди ликвидация на хората ..

19

Анонимен

преди 6 години

Еми ако продължават с тая агресия накрая ще го докарат и до там. Такива *** или не е имало да управляват Америка в над 200 годишната история.

18

байхейс

преди 6 години

Белите вече са малцинство в САЩСАЩ се състояха до 10-15 години Китай и Русия окончателно ще разбият доларовта система и това ще е края и на юдо-масонската лихварска мафия и на гнусната им толерастия и "глобализация"

17

Анонимен

преди 6 години

Най-грозните сценарии ще се случат рано или късно (по-вероятно "рано") защото човечеството с всяко следващо поколебие ИЗПРОСТЯВА.За това си има причина както и факти които доказват тенденцията.Избирането на такива като Тръмп, Тиквата, вотът за БРЕКЗИТ всичко това показва че *** вече са МНОЗИНСТВО.От тук насетне стъпките на човечеството са ПРЕДВИДИМИ и водят към САМО едно .......КАТАСТРОФА.

16

Анонимен

преди 6 години

Време е, да създам фирма за изработване на бомбоубежища. Има бая пари в това. Не че ще издържат на бомбите, ама от няма да има останали, че да се оплакват.

15

Бай Хой

преди 6 години

Все руснаците им виновни. А в ГФР кой сложи тогава ядрено оръжие? В Турция доколкото знам също имаше. Сега к'ъв го държат в Естония, Литва, Латвия, Грузия и тн.Обградили руснаците отвсякъде и искат да не им отвръщат със същото. Русия вече си имат джиджи-биджи с Венецуела за радост на Тръмп

14

Да

преди 6 години

Гузен негонен бяга...

13

упс...

преди 6 години

Страхът от ядрена война се възроди в САЩ------Не стига, че сами създават предпоставки за термоядренна войсо, но и се плашат, че някой може да им отвърне на удара с удар!?

12

т.п.

преди 6 години

До zeus"заплахи от страна на САЩ", ай, ай, ай, Ким стои мирно и тихо, не обелва дума, не казва че ще бомби острови, не изстрелва десета ракета в направление Япония, не произвежда ядрено оръжие и пр, не сее ветрове, а лошите САЩ го заплашват, и зад всичко това "определени кръгове"...ужассс...

11

do 7

преди 6 години

Не американският, а южнокорейският данъкоплатец е се изръси за американско оръжие.

10

zeus

преди 6 години

До т.п.Не, просто действията му са в интерес на определени кръгове, иначе действа точно както се очаква след всичките заплахи от страна на САЩ.

9

Burzum

преди 6 години

Всииичко зависи от това как е спал МАРШАЛА...моя съвет към краварите вечерната им молитва да завършва ...и дай здрав и спокоен сън на маршал Ким Чен Ун ,Господи...амин.....

8

т.п.

преди 6 години

До zeusИскаш да кажеш че Ким Корейски действа в интерес на "определени кръгове"?