64

Анонимен

преди 6 години

Като искате павета - на ви павета! Чукайте си ги сега в главите!

63

Анонимен

преди 6 години

До Адмиралъ

62

Мдаа

преди 6 години

Само хора с умствена недостатъчност, могат да настояват за настилка с павета!

61

Дженабет

преди 6 години

Данче, ОСТАВКА !!! Явно не се справяш

60

Мария

преди 6 години

Качество Всички го желаем,а защо ли не го правим.Ако мине докога ще сме такива Не се ли променим спукана ни е работата Аз лъжа Иван,Иванлъже Стоян,а Стоян мен въртележка от която губим всички.

59

Алов

преди 6 години

Нали Фандъкова прибра парите !!!!

58

Адмиралъ

преди 6 години

Идеално е бе братлета-шопчета кво се оплаквате :)

57

Анонимен

преди 6 години

Добре поне че запазиха паветата и софиянци спечелихме битката срещу селяните автоталибани, които си искаха хасвалтя.Иначе качествето на ремонта е пълна скръб - живея наблизо и минавам всеки ден по Дондуков.Нямам думи ...ОСТАВКА на крадливата клика около Даскалицата от Белчин баня.

56

Анонимен

преди 6 години

Ще видим ли някой ден някой да си понесе отговорността за некачествен ремонт или строителство с обществени средства. Нали за харченето на парите на данъкоплатеца трябва да се носи отговорност. Лесни са приказките за корупция и некачествено строителство, когато става дума за политически противник, ама като се вършат от гербери се спотайват ни лук яли, ни лук мирисали.

55

zeus

преди 6 години

Днес затворили две от три ленти на околомръсното на моста над Симеоновско, адска тапа, а няма един работник. Мисленето не е от силните качества на ГЕРБ, дай им суджуци да ядат на тях...

54

Анонимен

преди 6 години

Привържениците на паважа мълчат под тАзия статия

53

анонимен

преди 6 години

Чакайте да видите после след някой евентуален ремонт , как ромеите ще пренаредят паветата! Отсега го виждам , като на снимка !

52

анонимен

преди 6 години

До 49Преди, когато обсъждахме темата за паветата , имаше к-р-етени , които писаха , че не ги притеснява друсането по Цар Борис ! Какво да му обясняваш на такъв ***?!

51

анонимен

преди 6 години

Колко писахме преди - махнете тия павета , бе , махнете ги защото няма кой да ги нареди вече . Някакви ромейски бригади , които нищо не могат! Не и не - щял да се развали облика на София, кметицата слушаше разни НПО-та от ш-в-е-стери ! Други пък т-ъ-па-нари си мислеха , че като не е асфалт , нямало да се краде ! Язък за булеварда ! Българите сме наказани да не видим хубави асфалтирани булеварди и шосета!!!!

50

Анонимен

преди 6 години

Глас в пустиня!

49

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

ТИКВА И ТИКВЕНИЦИ

48

Дана даскалицата

преди 6 години

Софиянци, много ви здраве от Дана даскалицата! Тичайте пак да гласувате за тази неадекватна, *** и проста олигофренка или за някой от съпартийците й, някоя СИКаджийска мутра като началника им!

47

Анонимен

преди 6 години

Тия от спаси София са били големи бунаци бре! Абе селянжърчета какво очаквахте от измислени фирми приближени до управляващите селянжъри? Всичко да е по права линия и без дунавски вълни ли? Трето поколение съм Софиянец бил съм свидетел как се редят павета от старите майстори даже ако се хвана ще ги подреда 3 пъти по добре. А тези майсторчета като ги гледам са хванати от полето където са си пасли овците. Но пък по важното е да бачкат за без пари а едни другарчета ще се нагушят като пеликанчета!

46

Анонимен

преди 6 години

Всичко при ГЕРБ е кражби, лъжи и медийни манипулации.Те държат всички медии в Българи, включително и претендиращите да са национални телевизии, чрез които манипулират хората в провинцията.

45

Анонимен

преди 6 години

Ей не ги махнаха тия павета - шумно, мръсно, чупят се колите. Да минат по бул. Цар Борис 3 да видят какво е. Или по-добре да чакат на някоя спирка наблизо, да дишат и да се опитват да си чуят мислите.