94

Анонимен

преди 6 години

Побойте?!?

93

Изрод

преди 6 години

Аз съм расист. Не харесвам сeлската раса. *** и некултурни същества, които се пишат за хора, но са отвратителни в държание, комуникация и начин на живот. Младежта е масова такава. Половината българи, са масово така. Отвратителни са. Не са учили, нямат вкус, нямат мозък, псуват като каруцари, смао гледат да се натъпчат и напият. Животни ! Нищо повече, от едни *** чудовища, с претенции, че са хора.

92

Анонимен

преди 6 години

Гледах клипчето и да ви кажа, нито един не отговаря на физическите критерии за добър генетично добър индивид. Ниски Хърби, грозни, половината им заминала косата, а като ги гледа , не ми приличат на хора с образование, пари и добри семейства.

91

Христо

преди 6 години

Ние сме най-предубедения,най-расистски настроения,а като чета коментарите,и най-простия народ в Европа....Жалко,но факт...

90

Soj

преди 6 години

Nema i 1 procent istina po gore. Vaiiii

89

Ovlako

преди 6 години

Ama to i beli li ima?

88

Анонимен

преди 6 години

Точно пък Чикаго не ми го хвали. Погледни детройт и ще видиш бъдещето на ФАЩ. Може би тогава обаче ще е късно да вземеш БГ виза :)

87

ШикагоУбърДрайвъ

преди 6 години

Затова много от нас( новите българи) не искат да се прибират до БГ, дори и на почивка, а и няма какво толкова да се види. Не броя селсщината и простотията, а тесни улици и *** навсякъде, тясно, малки коли, малки цели, тъжни хора; за съжаление няма да ви има там след 50тина години( нито вие нито вашите наследници, защото деца почти не правите), но не всичко е загубено! В Шикаго сме почти половин милион. Приемственоста, колкото и тънка да е, ще се запази и българския род ще оцелее В Новия свя

86

NOVINAR

преди 6 години

umni hora otkriha she v bg ima rasizim she tozi rasizi go ima ot 45 godina do sega

85

ХМ

преди 6 години

Американския гражданин е дошъл тук без виза!За да отида в Маями ми трябва виза, ако ползвам български паспорт.Американците са расисти.

84

антиглобалист

преди 6 години

Не подкрепям побоя и не съм расистка когато черните са си в Африка или в САЩ.Тук в България нямат никаква работа.Щом на планета Земя има раси естествено е да има и расизъм.Всяка раса да си знае ареала на произход и няма да има проблеми.По-големи расисти от черните няма.А рападжия в България е същото като чалгар-неестествено за нашата държава.

83

Анонимен

преди 6 години

Хихихи рапърите се правят на бабаити,ту размахват пищови,ту стягат мускули. Накрая винаги си изпросват пернишки масаж от истинските бабаити.

82

хм

преди 6 години

Разбирам да се говори за гръкофили,гръкофоби,туркофили-фоби ...,ама за расизъм.Че ние какво общо сме делили с АРАП ите.Тематиката е толкова далеч от действителността в БГ ,че просто ни занимават с глупости.Като е Американски гражданин ,да не е с повече права от български такъв?И аз мога да си извадя куп паспорти от цял свят въпроса е ,че българския е без никаква стоиност и за това ни се подиграват.

81

ined

преди 6 години

По-големи расисти от *** няма

80

Анонимен

преди 6 години

"Расисти ли сме ?"Аз не съм, но има много хора, които са.

79

Анонимен

преди 6 години

Наемете добри адвокати и ги разкъсайтв в съда. Възползвайте се от корумпираната ни система ! Ако трябва подкупвайте наред.

78

думата

преди 6 години

Думата е Н/Е/Г/Ъ/Р човек от Негроидната раса ,на английски означава и черен и за това там е цензурирана но тук!Не е нецензурна !Благодаря на платената и наведена журналистика ,че ограничава българския език по политически причини в услуга на чужди каузи!

77

Анонимен

преди 6 години

Жабата видяла коня...Да се изкарат по американци от тях и за расизъм заговориха.Чудя се думата *** с всичките и значения в българския език вече "цензурирана" ли е и защо.

76

Анонимен

преди 6 години

Каква е разликата между тъмнокож, чернокож, цветнокож и афроа-американец?

75

Анонимен

преди 6 години

Я ми припомнете!Това тук още се води Република България- нали ?Нещо мантрите с "Расизма" над чернокожите не са ли за Робовладелска Америка.От къде на къде изводи ще се правят от един "побой" и то на тематика в която България няма никаква история.Припомням САЩ водят гражданска воина за правото да има чернокожи роби!САЩ имат закони за бели и черни!Дами и господа журналисти къде е вината ,крадеца вика дръжте крадеца.