5

Анонимен

преди 6 години

А възможно ли е все пак да се извърши продажба "под масата"?Ако някой предложи някаква цена, много по-ниска от актуалната, на онези фирми, които щат не щат трябва да унищожат заразените яйца? Така въпросните фирми все пак ще спечелят нещо.Възможно ли е при такава продажба заразени яйца да бъдат вкарани в някоя държава с фалшиви документи?

4

Анонимен

преди 6 години

некачествени храни и стари коли знаете къде се пласират от Западна Европа, я ще станат на яйчен крем, я на някаква друга съставка, без никой нищо да знае естествено, вие какво искате фирмите да работят на загуба ли?

3

може ли

преди 6 години

Има си хас у нас да има нещо опасно :) и Кислин да слагат в айряна, агенцията по храните винаги твърди, че всичко е в нормите... преди няколко седмици горяха тонове пластмаса на някакво сметище и замерванията показваха чист въздух. Повече какво да коментираме темата.

2

Анонимен

преди 6 години

Няма да ям яйца засега. След 1 г. може пак да проям.Но то не се знае, до тогава може нещо пак да се случи итака.Няма да има какво да ядем. Растителната храна ГМО, животинската заразена с болести.

1

Анонимен

преди 6 години

харесва ми тази убеденост, шанса бил 0, сигурно понеже нашите държавни институции работят съвество и си вършат работата, не като тези в Западна Европа... по-скоро ще откажа яйцата за известно време