11

Привет от Англия

преди 6 години

Най си ни е хубава България! Но всички знаем защо българите се пръснахме по богатите държави. Нашите политици-продажници си прогониха народа. Как иначе да се живее в родината с жалкото препитание? Работиш, работиш и едвам свързваш двата края. Дори и достойнството на човека в България не се цени вече. И пак им гласувайте, за да си живуркат на ваш гръб.

10

Привет от Англия

преди 6 години

До Анонимен 8 - живеещ в ГерманияОт 1 г. сме в Англия. Не е чак така,както го описваш. Градът,в който живеем, е плувнал в зеленина, парковете са много и огромни като площ (2-3 стадиона на едно),климатът е много приятен (поне на нас ни харесва). Да, има и дъжд в някои дни, но има и слънце. Англичаните са много практични и креативни хора, толерантни, учтиви и възпитани. Къщите им са спретнати, а не помпозни, с китни дворчета и много добре поддържани. Живей си в Германия жив и здрав, и не злобей!

9

сминдух енд чесън

преди 6 години

Да очакваме ли скоро след българо румънската експанзия ,масово напускане на британци в посока Европа.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8:"...Само че, аз като живеещ в Германия ми е чудно..."Не се чуди! Ти какво искаш - да се набият всички в Германия ли?За какво са ти още - weil es nicht genug gibt ?

7

Анонимен

преди 6 години

Намаляване на броя на работещите има всяка година когато съберат реколтата,а после пак се увеличават в началотото на сезона на следащата година...и сезонните гурбетчии и постоянно пребиваващите емигранти са в един статистически кюп. Удобно се сравняват многомилионните поляци и румънци с малките държави. Със сигурност 3 милиона чужденци не биха се отразили само в Индия или Китай

6

Анонимен

преди 6 години

Щом българи румънци са малко над 300 хиляди, то българите ще са към 100 хиляди. Едва 10% от поляците. Дребна работа.Само че, аз като живеещ в Германия ми е чудно за какъв *** се пънат всички да ходят в Англия - гадно време, сиви и грозни градове, все едно като след бомбандировка, всичко им е на обратно. Дали заради илюзиите, че "знаят" английски?!

5

Анонимен

преди 6 години

Лошата и мухлясала Англия ще я гледате на картички само. Не че и сега не е така, но тогава ще е официално и законно.

4

Анонимен

преди 6 години

Поляците във Великобритания са поне 1 милион. За да не стават жертва на расизъм вестниците разводняват статистиката като пишат за България и Литва.

3

Анонимен

преди 6 години

И едни милиарди българи и румънци работят на мухлясалия остров...

2

Анонимен

преди 6 години

КАК 300-400000? Че те останаха ли толкова способни млади хора в България.Щото останалите едва ли ще ги вземат, все пак Канада не е бо1клукчийско кошче.

1

Бедния българин

преди 6 години

Докато Великобритания не въведе визовия режим така ще бъде. А скоро ще се отвори път и към Канада и само първата година ще се изнесът 300 - 400 хил.