6

Анонимен

преди 6 години

Уважаеми дами, проучването е правено, както пише, в развити страни, т.е. цивилицовани, не в периферията на цивилизования свят. Не е нужно да се оправдавате за раждане в следпубертетна възраст, хората произхождат от различна семейна среда и са подложени на различен натиск. Никой не ви обвинява. Освен всичко това проучването е направено с оглед на детето. След като се повишава средната възраст на смъртност, апропо и на пенсиониране, е логично да се изместят и останалите граници.

5

mery

преди 6 години

На 25 гонини имах 2 деца с малка разлика, трудно ми беше, но имах енергията да се грижа за тях без помощ от бабите! Сега дъщеря ми ми казва - Мамо ако е беше родила по- късно сигурно нямаше така да се разбираме и да излизаме така двечките по магазините и кафенцата! На сегашните младежи никак не им е леко, и не бързат да създават семейство, и да стават родители защото това е отговорност! Самите те трябва да се почувстват готови за това!

4

Невен

преди 6 години

Процента на 20 годишните намалява, за сметка на 12 годишните.

3

Анонимен

преди 6 години

А кой мисли за детето на първо място познатото вече кариера развитие пари пари и пак пари а защо никой не казва че майките вече са с разклатено здраве натровени от храните въздуха и атмосферата в работата улицата на обществените места не до 20 но след това трябва да помисли че да роди здраво дете трябва и здраво тяло ние сме станали родители след 21-22 години бяхме млади и в разцвета на силите да можем да изучим и помагаме на децата си сега имат фирми вървят напред а ние сме спокойни баба и дядо

2

Анонимен

преди 6 години

В наше време късното майчинство е по принуда. Хората създават семейство и деца в по-късна възраст, защото докъм 35-40 г. нямат стабилна работа, заплатата им е малка, нямат собствено жилище, нямат възможност дори подходяща квартира да плащат.Затова поемат рисковете, свързани със създаването на деца в по-напреднала възраст.Никой не спори, че късното родителство има и някои предимства, но и рисковете не са малко.

1

Патладжан

преди 6 години

Кеф ми е като чета подобни неща!