15

Комунист

преди 6 години

Ако граничните потопят няколко гемии и покажат, че така не става, наплива дали ще спре. Също мигрантите ако се депортират, се затварят и не им се дават социални помощи. Потока дали ще спре?

14

Анонимен

преди 6 години

Брюксел не се ли сърди?

13

Хех

преди 6 години

И защо Австрия праща войници? Италия няма ли си армия???Във всички случаи - Чест и почитания за Петя Славова, че не е написала "бежанци" което щеше да бъде поредната целувка по д*пЕто на власта и останалите "неправителствени организации" които организират ислямската инвазия в ЕС.

12

Би

преди 6 години

Разберете, че Работодателите, силовите структури имат нужда от мигранти... Това са клиенти на комунални услуги, телефони, соц. Програми, далавери и фондове

11

fff

преди 6 години

Австрийците докато ,,пазят Да вземат да оккупират тази африкканска държава -Италия ,че местните лузъри за нищо не стават .

10

кой

преди 6 години

Кадафи пазеше Европа от бежанците а същата тази Европа го уби,е кой е виновен че хуните превземат нашия свят!?

9

факт

преди 6 години

Запада сам си докара бедите те участваха в агресиите и превратите в арабския свят който отприщиха бежанската вълна....

8

Анонимен

преди 6 години

Да пратят войници в Либия, Сирия, Ирак за да спрат разрухата, разпада, причинена от Америка и други оръжейници. Да възстановят традициите и управата на тези държави. Защо преди нямаше бежанци или имаше много малко емигранти. Понеже не се пробваха най-новите оръжия. Агресорите бяха по-кротки. Какво е бъдещето на 4 мл. деца нямащи училища, без образование, на улицата? Освен членове на разни организации, сещате се нали!!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Освестиха се и австрийците, като маджарите. Бавно и полека Европа се събужда от розовите сънища. Но по-добре сега, отколкото никога. Браво!

6

кака Стрина

преди 6 години

Докато наши български гастарбайтери от години работятна Апенините за мизерните в страната заплати от по 500-600 евро,тези тарикати тарамбуките гледат да се измъкнат и от там, за да могатпо някакъв начин да се доберат до . . .Германия !

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Пратете Динко. Той ще ги изчегърта от дъната на вагоните."---Като дъно на загоряла тенджера - с нещо по-остро. :)

4

християНина от кърдж

преди 6 години

Друго си е Тиролци да ни пазят. Заспивам спокоен и щастлив като бебе!

3

Анонимен

преди 6 години

Възстановяване на граничния контрол по лична преценка. Това е в интерес на сигурността на Европа и нейното бъдеще. Браво на австрийците!

2

Анонимен

преди 6 години

Може ли някой да ми обясни като ги пратят, какво ще направят? Ще *** по горите? Докато не започнат да стрелят, да екстрадират за нарушаване на законите, въобще ме ни занимавайте с глупости. Видяхме, какво направи Фронтркс в Гърция и Италия. Заеха се с трафиканство...

1

Анонимен

преди 6 години

Направо да пращам подкрепления на бреговата охрана и всичките лодки с маймуни да изчезват безследно... Като в бермудския триъгълник.