23

смях в залата

преди 6 години

***, госпожа Петрова.

22

realist

преди 6 години

Хубаво, че ше ги интегрирате в училище, ама после в реалния живот никой работодател не ги взема във фирмата си на работа.

21

Анонимен

преди 6 години

До 23 - правилно!!!10 години ги интегрираха в световен мащаб и какво??? Нищооооо!!!То се интегрира нещо дето го има а това хора ли са???

20

Анонимен

преди 6 години

А УЧИТЕЛИ НАМЕРИХТЕ ЛИ? ЩОТО НЕЩО СА ДЕФИЦИТНИ.

19

поправка

преди 6 години

Колите да се чете Молите, че да не разкарваме Гдбоп за няма нищо.

18

луди

преди 6 години

Как пък вече не свърши тая интеграция вече. Колко още десетки години ще ги колите да учат и работят? Спираш всички помощи и те сами ще се доинтегрират.

17

По-практично, моля!

преди 6 години

Финансова помощ, жилища, други бонуси - всичко това бъде насочено към семействата, съставени от градивни личности, за да бъдат поощрени да създават повече деца. Това е в полза на обществото, защото децата на такива семейства в бъдеще ще носят държавата и нацията на гърба си.Разумните управляващи правят невъзможен животът на онези, които са свикнали да бъдат търтеи и тунеядци. Да бъдат обгрижвани и глезени с материални блага подобни хора е престъпление спрямо човечеството!

16

Анонимен

преди 6 години

Стига вече наливане в каца без дъно!Ефектът е нулев.При тези същества морковът на помага, но тоягата има ефект.Колко пъти да повтаряме, че за тях са нужни крути мерки - да се направи така, че за тях да няма мира, да няма хляб, ако не учат или не работят. Те да се стремят да работят, да изпълняват норми, а малките да се стремят да получават високи оценки, защото иначе ще има строги наказания и глад! Те от друго не разбират.Ако не им харесва, да си търсят друга държава!

15

В случаите,при които

преди 6 години

има нужда от допълнителна педагогическа работа с някои деца, родителите да поемат разходите. Ако нямат пари, ще отработват. Тогава бъдете сигурни, че през следващата учебна година ще имат грижата децата им да учат съвестно, а не само да посещават училището, за да вземат безплатната храна, давана там само на тези от малцинството.Стига вече отрупване с подарени блага! Това няма резултат, освен дето създава у тях представата, че вечно някой им дължи нещо!Нека да разберат, че те са длъжниците!

14

anon

преди 6 години

Някой пак ще се нагуши за сметка на ***.

13

Бръчи

преди 6 години

На твоите,ще спрат детските че имаш високи доходи..

12

Онзи

преди 6 години

Вчера- новини за безплатно, лятно училище за малките сиваци. Днес- интеграция ,пак за тях. Нещо за моите деца ?!?

11

Анонимен

преди 6 години

Явно за толкова години властта не разбра,че това е кауза пердута.Или добре го осъзнава,но трябва да бъдат похарчени едни пари за едни хора,които не искат нито да учат,нито да работят.

10

Хех

преди 6 години

Дали правилно разбрах, че тези помагала, кредити и т. нт. безвъзмездни благинки ще бъдат отпускани НА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА като бъдат дискриминационно изритани всички ОСТАНАЛИ ЕТНИЧЕСКИ групи в България с което ще се нарушат куп гарантирани конституционно права на 3/4 от населението на България??? Дали наистина това "правителство" ще посмее да извърши и това престъпление пред целия свят??? Ние останалите 3/4 от населението имаме право само да плащаме тези благинки май....!

9

Анонимен

преди 6 години

Те преминали на турския сателит и ние се чудим що не плащат плащаме ние

8

Анонимен

преди 6 години

Един българин се нуждае от безплатно образование безплатен интернет кабелна и сателит а ние ще подпомагаме ромите

7

Анонимен

преди 6 години

Ше зема да си зема некоя ромка тия явно не мислят с главите место българите да подпомагат стимулират те подпомагат ромите това нее държава

6

Trolland Dump

преди 6 години

"Не пишат колко трябва да се бръкне българина, за да ги обучи."Пишат. На 1100 ученици с изявени дарби от държавни и общински училища ще бъдат предоставени стипендии, за които от държавния бюджет са осигурени 1 800 000 лв. За 15 000 ти си смятай. Общо става въпрос за едни 30-40 милиона лева. Вероятно ще ги пишат стотина, за да има какво да "усвоят" по познатия вече начин. Реално ако се похарчат и 10 милиона, пак ще е добре.

5

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

Какво, тия ще са с белите българчета в училищата ли? Ужас..... Да ги обучават отделно където няма българи.....

4

Анонимен

преди 6 години

Изгониха половината българи, тея които останаха, повечето нямат възможност да гледат деца ... та бъдещето е в ромите.