34

Анонимен

преди 6 години

Откъде пак изплува тоя бе. Все се обажда баш кога не трябва

33

и ас съм травестит.

преди 6 години

Горкичкия дони дори след като хвана властта бари го засенчва .не свършили ли вече властта на Обама то остана да *** турнат пак на власт . и тръмп е прицакан.

32

не син

преди 6 години

Нека ме запишат в групата на НЕхаресващите го !

31

Анонимен

преди 6 години

Писането и бяса срещу Сорос - официално е признато за болестно състояние на индивида.

30

Трол Горянин

преди 6 години

Всяка година за Обама и семейството му се харчат милиони и единственото, което съчиниха от PR екипа му беше да цитират Мандела.

29

Нане

преди 6 години

Туита на обама ще бъде харесан около 70 милиона пъти. Приблизително толкова са тарамбуките там.

28

Оффф

преди 6 години

Какво общо има бутането на паметника на Лий с превъзходството на бялата раса ?! Хората протестираха срещу премахването на паметника, но явно са знаели какво ще стане , всичко това е планирано от либералните кръгове в САЩ, които явно заедно с чернокожите вече имат мнозинство...

27

Анонимен

преди 6 години

Ами какво африканците правите в Америка? Колониализма отдавна е свършил и в Африка ще се чувствате равни. Светът стана една цветна кл0ака. По-голям от цветния расизъм няма.

26

Do Elka

преди 6 години

Елкe, ти, като мразеща Тръмп и като пръв борец за правата на черните, ще се възползваш ли от предложението да отидеш, па макар и само за година, да поживееш в някоя африканска супер развита, богата, културна и спокойна страна?

25

Предложение

преди 6 години

Всеки ненормалник, който плаче за "правата на черните" да отиде да поживее година в някоя страна, където черните са мнозинство и управляват! Пък после да говори! Но не! Не би! Стоят си в "лошите", "расистки" държави, вместо да отидат да живеят с нerрите! Лицемери!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Василева. И за п...титутка не ставаш.Толкова си гадна.

23

Анонимен

преди 6 години

Барачката, да погледне сега към ЮАР и кашите които забърка там любимеца му. Абе въобще като погледнеш ч.ерна африка, веднага разбираш колко им е пипе.то :-) багати, робатни, проспириращи ха ха ха

22

До анонимен 20

преди 6 години

Забравил си рептилите и илюминатите!

21

анонимен

преди 6 години

Барак Обама да връща Нобеловата награда за мир и да бъде съден за военни престъпления в Сирия, Либия и Украйна и за финансова и логистична подкрепа на терористични организации като ИДИЛ.

20

Дорчестър

преди 6 години

Хахаха, цялата АНТИФА (разложените ментално комунистически отрочета), ислямолюбещите себемразещи се ментално неразположени (лъже)феминистки (които подкрепят ислямизацията) и подобни левичарски отпадъци на човешката раса нещо се чудят защо им спря музиката!? Имам новина за тях, Обама Мама си отиде, да, напусна сградата! Новия шериф се казва Доналд Джон Тръмп! Хапченце?

19

анонимен

преди 6 години

Барак Обама е военнопрестъпник, който заедно с дъртата вещица Килъри Клинтън и Сорос трябва да бъдат осъдени за престъпленията им в Либия, Сирия и Украйна.

18

До Барак Обама

преди 6 години

By the way, you, Mr. Obama are NOT the president of the United States, and Hilary lost the elections. Get a reality check!

17

Киро Хикса

преди 6 години

До Бащата на ИДИЛ: БРАВО!

16

Бяла лястовица

преди 6 години

Интересно, но някои хора още си мислят, че са президент! Enough of you already, B. Hussein Obama! Go away!

15

Карина

преди 6 години

Убийството в Шарлотсвил беше причинено от расизма на *** срещу белия човек (толкова чевръсто подкрепян от кликата на Джордж Copoc) и в момента целия свят бива подложен на шантаж с помощта на политкоректните fake news медии, на каквато се напъва да бъде оприличен и Днеca. That's all folks!