8

Кой е той?

преди 6 години

Разправят, че докато бил в България отворил катеричката наЙорданка Христова. Не съм го видял с очите си, но такава е клюката.Пич, та дрънка.

7

Фронто

преди 6 години

До Анонимен Какъв `патриот`? Знаеш ли че е уговарял Хрушчов да ударят САЩ с А-бомби от теритиорията на Куба!? Нали отговорът ще се стовари там откъдето са изстреляли! От Куба нищо няма да остане. `Патриот...!`Това беше един безотговорен авантюрист,тип щастливото овчарче.

6

Анонимен

преди 6 години

не сте му на нивото ! сигурно е имал и известни слабости,но е бил Патриот.при неговото управление хората в Куба заживяват по човешки достойно.и колко от Вас след *** си ще пожелаят да бъдат изгорени и пепелта им разпръсната от самолет над Родината,а?

5

Амиго

преди 6 години

Кастро многократно е заявявал че не иска с Русия. Той всъщност обвинява САЩ че със санкциите го тласкат в лапите на Русия.

4

шуши

преди 6 години

Фидел Кастро явно е бил винаги в най-високата , превъзходна степен "най" - най големият оратор на 20 век, най-дълго пребиваващият на посещение в чужда страна, най-шармантният почитател на жените и т.н.Могъл е ,правил го е..

3

бан за вас

преди 6 години

Какво цените с тази новина от преди 50 години точно днес. Да разпалвате спорове за това колко лоши или добри са руснаците или американците, а това на фона на нашата мизерия.

2

САЩ

преди 6 години

До БЪЛГАРСКИЙПетров евреи са, ни не са тия - червената петолъчка е семейната емблема на Ротшилд! Също провери и за Парвус ( в тубата). Образовай се малко!

1

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

СССР най-големите предатели на Русия, сигурен съм, че ако можеше Руската Империя да предвиди какво ще стане, щеше да проведе православен кръстоносен поход срещу болшевишките е,вреи !