9

Антоанета Михайлова

преди 6 години

Сложните схеми, с които Василев е крал пари почват да се разплитат. Много хора тепърва ще започват да плачат и ще се озовават със заповеди за арести. Време е да видим и съдебните дела в ход и първите присъди.

8

Ицо

преди 6 години

Не е лоша идеа да преслужат и други близко роднини. Явно престпната империя и имала нужда от много доверени хора.

7

Анонимен

преди 6 години

Страх тресе тримата Дебелака, Шиши, Цаци и Боко. Тоя банкер не се оказа толкова глупав. Дали е крал, няма начин, крал е. Но като им даваше милиони за техните далавери, беше Номер 1 в България. Даже Цецо Шестоапартаментов го накради лично! Тъй като банкера ги показа как са обрали КТБ, кои са сметките на Боко и къде, решили са да ударят дъщеря му. Късно! Амер.сенатор заяви, всичко срещи КТБ е организирано. Как ще реагира Тръмп, не се знае. Главите ще им хвръкнат, сигурно е!!

6

Анонимен

преди 6 години

Горкичките. Да им съберем някой лев да се защитят.

5

шматка

преди 6 години

До 4Нищо не мирише.Цв.Василев и гръга около него използваха пари от КТБ за да финансират проекта Бареков.Надяваха се че когато ББЦ вземе властта да замажат кражбите.Другите политически играчи разбраха каква е схемата и фалираха банката и Бареков отечи в канала.Лъснаха млрд липси и трябва да намерят виновни.Какво по удобно от ЦВ бушона в цялата схема

4

Ъъъ, ко?

преди 6 години

Ъхъ, а дъщерите на митничари, съдии, депутати, министри, шефове на агенции и т.н. ?! Май демонстрираме "лов на вещици". Тук нещо се размирисва здраво.

3

сминдух енд чесън

преди 6 години

Няма да се учудя ако някои фактори в държавата се е отдали на ало измами.

2

До 1

преди 6 години

А Корпулентния глиган и Буда, кога?! Хайде да търсим истината до край. Не като цацаратурата на едноименната оядена тлъста кукла на конци...

1

Анонимен

преди 6 години

Дано си получи заслуженото наглия крадец Ц.Василев