22

Надпартиен

преди 6 години

Естествено, че вицепремиер, та даже премиер трябва да извършат проверките и наложат санкции! Защото кметът на Несебър и местните 4компетентни органи" са очевидно под властта на местната мафия и не правят нищо!

21

До 20

преди 6 години

Колко взимаш за такива горещи партийни ....,пожелания? Да не си някой бивш ***, който е целунал Суджука на бай Суджук, и днес като Матросов защитаваш нещо което никога не е направено и няма да бъде. По една причина, простотията и лакомията на гробарите. И най-вече на Суджук паша.

20

Анонимен

преди 6 години

А така, самото съществуване на партия, която не краде, не лъже и строи всеки ден за нас българите вас комунистите ви вбесява, защото ГЕРБ показа как може да се прави политика и да се работи за България.Вас комунистите ГЕРБ ви компроментира и показва на хората какви престъпници и убийци сте вие от БСП.Последният случай бяха разкритията за злоупотребите на Цанков камък!

19

Дивия запад

преди 6 години

До 14Вземи се информирай малко и тогава пиши небивалици! Кмета ни по начало е седесар, а понастоящем реформатор... Но, както казах - бай м***нг***л не се интересува от политика, той се интересува от това да "има желание" да гласува, тогава, когато много иска....

18

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименВиждам да, Имам преки наблюдения от тези градове и не ми харесва. Затова ще подкрепя Нинова и на следващите. Проблемът е в самото съществуване на ГЕРБ, а не в това, което прави. слабо ме интересува дали прави добро или лошо, проблемът е, че съществува. Не съм толкова проста овца, за да се ловя от ефектите на едно управление;))))

17

Анонимен

преди 6 години

Ми, кат гласуват за ГЕРБ няма да имат нощен шум, ще имат хубави пътища, заводи, заплатите ще им са високи. Сравни заплатите в Северозапада, където гласуват за БСП и тези в Стара Загора, Пловдив, Бургас, където винаги гласуват за ГЕРБ.Който гласува за БСП сам се самоубива и после хленчи по форумите!

16

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименВерно е, ние, обикновените българи, родени през соца, приличаме много на твоят лидер Бойко Методиев Борисов;))))

15

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименА като гласуват за ГЕРБ, ще цъфнат и вържат;))) Ще се мутризират, това ще е резултата и ще си имат двойна пранга, ем ***, ем и мутри, за капак на веселбата;)))

14

Анонимен

преди 6 години

До ГробокопачВас комунистите никой не трябва да ви слуша, вие сте престъпници и българоубийци!

13

Анонимен

преди 6 години

До Дивия западМи, като гласувате там за БСП ще е така.

12

сминдух енд чесън

преди 6 години

Не знаех ,че Слънчев бряг е и вилна зона,ако е ,защо е?

11

Дивия запад

преди 6 години

Точно тази нощ в моя северозападен град, моя квартал биваше озвучаван с чaлгия буквално до 6 часа тази сутрин. Та не ми остана друго, освен да си мисля какво беззаконие и анархия цари на територията на тази държава и как нашия несменяем кмет от 20 години развъди римляни и циг***низира града ни, като по този начин си осигури кметския пост пожизнено...Та, исками се вицето да вземе да намине и при нас, както и в други градове с много ***, от които сме гледали клипчета от среднощните им веселби...

10

Гробокопач

преди 6 години

Точно това написах и аз, ама кой да чуе. Затова са създадени съответните държавни контролни органи и местната власт. Ако вицепремиера абсорбира и техните функции, той де факто ги ликвидира като такива и увеличава безработицата. Иначе, съвсем спокойно в такъв случай, Винкело, може да бъде обвинен в частен интерес, какъвто, спроед мен съществува и в невежество, относно управлението на държавата, каквото според мен съществува.

9

Ами

преди 6 години

Ами да си я свършила ти бе Патке, като е имало жалба до теб.

8

Благодаря !

преди 6 години

Най-после някой се сети, че чалгата и безумно шумните заведения трябва да се озаптят !!!Само че, трябва навсякъде по морето да се спрат. Както и в София

7

ГЛУХОНЯМ

преди 6 години

На мен пък шума и децибелите не ми пречат!

6

Анонимен

преди 6 години

Кастрация и общественополезен труд зад дебела ограда

5

Анонимен

преди 6 години

Решението е образование в училище.Но не организиране на състезания и олимпиади по график за 2-3 години напред, с цел подпобр на отпадащи з афондации, а образование в училище.50% от учебните материали до 7 клас не са безплатни., а трябва да са не само те, а тетрадките и химикалките дори. И тогава няма нужда да се дават помощи на родителите за това. И стига с тези класирания и олимпиади. Те са все пак личен въпрос на участниците а не достижение на социалните служби, което се натрапва ...

4

Анонимен

преди 6 години

Като имам собственост там, това поставя моите права над алчните им нужди. Не ме интересува, ако ще и милиард лева, да се налива в бюджета, аз си викам спокойствието и съня.

3

Търговище

преди 6 години

Мая Манолова последната надежда на изстрадала България. Мая благодарим обичаме те.