151

бай Тошо

преди 6 години

"Току що изнесоха доклад от комисията към ЦК на БКП и се оказа, че действително по горе изложеният показател, Израел се оказва не само социалистическа република, а вече е минала на съваршенно нов етап на развитие и е първата държава в света в която вече има реален комунизъм - този до който ние не можеаме да достигнеме. Там в казармата задължителната служба е за мъжете и за жените и то с оръжие а не с черпак - което ще рече че и по равенството на жената с мъжа и там имаме да догонваме разв.соц.дъ

150

Митко

преди 6 години

Аха, значи в Израел и Швейцария, например, цари комунизъм?? Ха-ха-ха-а-а-а!

149

Един

преди 6 години

Да не ги мислим унгарците. Въпросът е ние какво ще правим, като ни залеят чaлмитe?

148

Анонимен

преди 6 години

Орбан е десен, почти фашист.А Унгария ВИНАГИ и във всички войни е била сред противниците на ***.Унгария, както и България, е ограбена от руските съюзници от Антантата и се е свила до 40% от нормалните си размери.

147

Една

преди 6 години

Браво на Орбан! Във възхита съм от политиката му спрямо европейската и американска ***. Умен и достоен политик, не като нашите тикви. Защо България ражда толкова много тикви?

146

Анонимен

преди 6 години

До майорски"Почти всеки баща е играл със сина си на "бокс, борба, гоненка, криенка, канадска "С моя играехме на монополи, шах и Mario Cart.

145

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва да налагаш патриотизъм в училище, толкова ти струва и държавата.Хората обичат страната си, когато има защо да я обичат, а не, ако някой им кацюже, че трябва.Всичко друго е кухи картини, които само знаят да маршируват.

144

Кенефче веле

преди 6 години

Дойчо веле ми действа като бифидус есенсис. Всяка тяхна статия ми действа разхлабително и пускам по една кафява рецензия в ***

143

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам телешкия възторг на някои биологични единици.Унгария винаги гласува ЗА санкциите срещу Русия. Унгария не признава анексията на Крим. Орбан е сред най-големите привърженици на федерализма в ЕС. Той е за обща европейска армия, нещо което дори Германия и Франция не искат все още.

142

Анонимен

преди 6 години

До майорскиГоспод здраве да ти дава, добри човече.Сега се убедих,че българите сме най-големите биячи,пиячи и еб***чи. И западняците ни завиждат за тези качества и затова сме на това положение.

141

Б.Б. да се учи!

преди 6 години

Вива Орбан!Как не ни се случат и на нас подобни управляващи, бе!

140

майорски

преди 6 години

До Анонименне бъркай е..то с бо.я .. двете са абсолютно различни неща ...а за това че съм типичен българин съм съгласен ...когато се яде и пие ям като за псоледно и пия до забрава ..... когато опре до бой .....бия на умирачка па да става каквото ще !!! не напразно шефа ми казва, че ако спра пиенето може да уволни 5 човека от фирмата ...аз ще им свърша работата ;-) аз така видам нещата така ги живея!

139

Анонимен

преди 6 години

Малииии, 160 коментара и никой не е чел статията. Никъде не се говори за връщането на бленуваната казарма. Става дума за военно и по-точно патриотично възпитание в училище.

138

Анонимен

преди 6 години

До 157. Ами САЩ нямат наборна армия от Виетнамската война насам и имат бази у нас.Ние имахме наборна армия,а намяхме бази там.

137

Анонимен

преди 6 години

До майорскиЯвно ти си типичния българин,за който да не напиеш е върховно постижение.Това си е твоя работа,всеки има право да живее както иска.Но да питам. Какъв е тогава смисъла от това обучение.Ако приемем,че врага нападне внезапно и се въргаляте пияни,как ще му се противопоставите?

136

майорски

преди 6 години

До ддтпич с кеф бих отишъл запас ..... ти явно не знаеш за какво става дума !!!! питай някой който е ходил за да разбереш . Недей да вилософтваш на базата въображаеми интерпретаций !когато бях в наборния център в Плевен ...дойдоха 120 човека запас,вярвай ми началника на поделението се радваше когато ги изпращаше обратно ! половината изкараха по 10 дена в ареста, а другата половина пред вратата на ареста пияни до козирката !карула ги пазеше повече тях ..да не направят някоя простотия

135

Анонимен

преди 6 години

който не храни собствената си армия - храни чуждатазатова сме горди с 4-те американски военни бази и това, че в момента на практика сме окупирани от САЩсигурен съм, че всеки себеуважаващ се деморкат е горд с този факт. Както и че разкопават българското злато безплатно!Да живее демокрацията аххаха

134

ддт

преди 6 години

искаш ли да те уредя със запас 2 седмици? да ти припомнят нещата. а? Обещавам, че няма да ти хареса...

133

ДДТ

преди 6 години

Хубаво беше след 10 клас в лагера в Мала Църква,Рила. Стреляхме,пеехме,играехме футбол,момичетата даже бяха по-хубави. Това беше в края на обучението по Военно дело. България има силна нужда от това, без да се зачитат майкопродавците какво мислели за това.

132

Анонимен

преди 6 години

Наш Бойко е абсолютният антипод на Орбан!