49

Един

преди 6 години

Викнете великия хидроинженер доган ефенди,той за скромните само два милиона ще оправи нещата.

48

!

преди 6 години

А имаше едно предаване-разследване за язовир, който ОТГОВОРНИТЕ държавни институции не желаят да дадат пари за ремонт на преливника му, който в следствие на предишни аварийни събития се повредил. Държавните "Напоителни системи" знаят само да прибират парите от продадената вода, без да правят никакви инвестиции. Може и да са ги направили, но на хартия. Безстопанственост, дължаща се на партийни назначения на безотговорни и некадърни хора

47

Анонимен

преди 6 години

Спукано е гърнето на Партията на Безобразията - ГЕРБ! Сега прокуратурата да повдигне обвинения на Деса и другия лилипут за всяване на страх и паника в обществото с неверни слухове за опасност от авария в Цанков камък. Този цирк трябва да спре, защото държавата не е учебен полигон за провалени политици!

46

Анонимен

преди 6 години

А бе чашата на язовира не е ли обема му. Как да се спука вода? Защо не се говори за евентуална повреда на стената. Аз ли съм неграмотника или министъра?

45

РВ

преди 6 години

Не знам за чашата на цанков камък, ама мойта май е спукана- за 15 минути и 100 грама ракия ги няма. Ай наздраве.

44

Анонимен

преди 6 години

До "СТРАНДЖАТА": Пак не си си пил хапчетата "другарю". И не прекалявай със суджука.

43

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До АнонименХаха, напротив другарю, точно измисления "суджук" скандал беше за да се отвлече вниманието от крупни далавери като цанков камък. Обаче не се получи социалистическата режисура. Хората искат осъдени социалисти, наказани комунисти, искат възмездие за престъпленията на комунизма и ще го получат.

42

ФАКТ

преди 6 години

А ВЪВ САЩ СЛУГИТЕ НА РУСКАТА-КОМУНИСТИЧЕСКА ПЕТА КОЛОНА ОРГАНИЗИРАХА ЗУЛУМИ ТОЧНО КОГАТО ТРЪМП БЕШЕ НАТИСНАЛ ПРОРУСКОТО ДИКТАТОРЧЕ ОТ ПРОРУСКАТА ДЪРЖАВИЧКА КНДР. И ИЗВАДИХА НА РАЗМИРИЦИ АФРОАМЕРИКАНЦИТЕ, КОИТО РУСНАЦИТЕ НАРИЧАТ "***" И КОИТО СЪВЕТСКИТЕ СЛУЖБИ ОЩЕ ПРЕЗ КОМУНИЗМА ВЕРБУВАХА И АГИТИРАХА ДА СЕ БУНТУВАТ ЗА ДА ПАДНЕ ЗАПАДА.

41

Щирлиц

преди 6 години

Нали главният хидроинженер е ударил едно рамо в проектирането,какво се плашите?Не`а да се плашиш ко-п-еуе!

40

Анонимен

преди 6 години

Тогава за какво беше тая дандания?Май за отвличане на вяниманието от суджукгейт и НДК,дори от КТБ.Май скоро ще лъсне друга истина за КТБ и тогава?

39

Анонимен

преди 6 години

Nischto nama na kadovira super dtanilen stroej

38

Smurf

преди 6 години

как така не е спукана Бате Бойко каза че е спукана,тая какво си мисли че знае

37

Българина

преди 6 години

А ало ваньо кога ще се приключи,от тримата само един е жив.

36

Ник

преди 6 години

Кой ли вече вярва на лъжливите гербери.

35

Един от Северозапада

преди 6 години

До винаги истината Е как няма да отклоняват вниманието на хората? Ами, ако някой започне да пита? За "Ао, Ваньо?" например, и рече да сезира прокурора? Впрочем, какво стана с този случай, както и оня, дето ръчкаше една скъпа израелска апаратура с отверката? Какви бяха последствията? А, да, не трябва да се пита.

34

Atom

преди 6 години

Пази Боже сляпо да погледа:)

33

СУДЖУЦИ

преди 6 години

В цялата история има нещо спукано, но не е стената.

32

Анонимен

преди 6 години

Едно време, по Татово, имаше такива дървеняци които отвръщаваха всички живо. Но тези от ГЕРБ са ненадминати неграмотници и лъжци. Какви го е събрал Мутрагена, че като се сетим за Татовите времена, там нямаше чак толкова прости и лъжливи. Като ги приказват тези притчи кой ли им вярва вече? Те за по-зле и от тогавашните партийци. Но какво се чудим, това което артиса от БеКаПету го взе Падишаха. За него не остана умно и грамотно. И герба твърдо върви пи пътя на СДС, на разпад.

31

ognyanz

преди 6 години

"трябва да имаме ясна визия по отношение на това как да се използва оборудването за АЕЦ "Белене""И кога ще го имаме? С това "трябва" като че ли не правителството, а някой друг е длъжен да реши какво да се прави с това оборудване. Ясно е, че БАН ще каже това, което се очаква от него и няма да носи никаква отговорност за последствията.

30

Анонимен

преди 6 години

Аааааа, нидйети така, вчера Кратун от село Б рече че нешто е спукано. Той не лаже, верваме му. На таз много не и разбира главЪта. А сутрината Деса Про:::стакеса речи че е опасно за населението. И още един там с рече тъй. Значи е така.