25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14И в България се продават напитки на основата на вино - шампански с плодови сокове, испанска "Сангрия", сайдери, радлери на основата на бира, слабоалкохолни коктейли.Ама ти откъде да знаеш? Пиеш си парцуцата барабар с първака и патоките, сварена от мухлясали плодове или цвят от бъз, акация, равнец...Сакам да ти каем, дека нашенецо пие кво ли не, само да напраи главата, да псува и да се бие!

24

u4en

преди 6 години

До 123Дават ни я за пример - и ни караха да се учим от тях ! Добре.че сме ***!

23

Миял

преди 6 години

Ще пият Антифриз.Бяхме им изпратили ДЕНАТУРИРАН СПИРТ за почистване на детайли.Те взели че го изпили. Пратихме им допълнително.

22

Димитрий

преди 6 години

Ам то алкохола на руснаците не е проблем ве оуееей.

21

Анонимен

преди 6 години

Спадат продажбите на акцизния алкохол а се увеличава продажбата на ментаци и деривати. Руснаците много трудно ще се отучат от употребата на алкохол

20

Рашко

преди 6 години

Браво! Руснаците най-накрая се научиха да пият чист, нерафиниран петрол. Е сега вече жална й мaйнa на тая планета.

19

Анонимен

преди 6 години

Просто са минали на Болярщик или политура

18

Анонимен

преди 6 години

В повечето населени места в русия няма магазин...... ха хаВъй, а аз си мислех, че са по добре от Сомалия и Бангладеш. Великата русия е наравно с Венецуела и С. Корея.....ха ха, много унизително. Дано путин е на власт още дълги години. Така ще усетят вкуса на тревата.

17

Анонимен

преди 6 години

Нямало ефект от санкциите . Щом и водката спря...лоша зима ги чака крадците на чуджи земи :))

16

Гурбетчия

преди 6 години

Статия хранилка за търтеите на Соррошшш. Чакаме още много вариации на тема бояришник, изявявайте се, дедакът ще ви кихне центове, и ще ви прати мигранти за да ви опрашват. А за най-усърдните ще има лична среща с потупване по рамото и конграчулейшънс. Дерзайте.

15

Анонимен

преди 6 години

Денги нет! Продажбите на водка в Русия спадат, но продажбите на бояришник, антифриз и лосион за след бръснене Тройной се вдигат с 200%.

14

Анонимен

преди 6 години

Дори не им идва в главите на *** журналисти, че това е световна тенденция и руснаците нямат нищо общо

13

Анонимен

преди 6 години

Това от години е така. По-тежките алкохоли губят пазар, за сметка на бирата и леките алкохоли от години в Русия. Същото е и в България и в цяла Източна Европа в интерес на истината.

12

Анонимен

преди 6 години

С 10% са нараснали продажбите на напитки на основата на вино, които са достигнали 127 млн л....Кои ли ще са тези напитки?Интересно защо няма статистика за напитките на основата на антифриз и данни препарати? Бояришника към кои напитки спада?

11

Наблюдател

преди 6 години

Е, в това няма нищо лошо. Докато не бъдта увеличени акцизите на почистващите препарати, надали в Русия би станало нещо трагично.

10

Pepi

преди 6 години

Глупости на търкалета.Нормално е първата половина на дадена година да е по зле от края на предишната.Все пак хората имат огромни запаси от нова година и от зимния период.А лятото по принцип се пие повече бира. После ще кажат - има повишаване на консумацията на водката.

9

123

преди 6 години

Самогон и всичко останало се пие просто. Това дето го пият руснаците и най-долните пияници тука не го пият. И тая държава ми я дават за пример ***. То бива толкова да се лъже, ама все пак.

8

Анонимен

преди 6 години

Извадили са резервите от тройнай одеколон :)

7

Българин

преди 6 години

Много правилна политика от страна на Кремлин.

6

Анонимен

преди 6 години

Какво ни занимавате с държави от третия свят където по места все още живеят в полуземлянки?