62

Fate

преди 6 години

Пожизнена хранилка и поилка за националните предателиНарода ...кучета го яли

61

"-"

преди 6 години

Някой разбра ли въобще каква функция ще изпълнява "кака Куна"???

60

Анонимен

преди 6 години

Мадам "Yes!","Иес",нищо не върши и работи против държавата си,затова я канят,а уж Европа искали да се реформират,хаха.Това ли са "реформите" им?Бюрократите да се крепят и защитават един друг,в разрез на интересите на държавите им?

59

factotum

преди 6 години

Тоя Евро съюз е по комунистически и от СССР хаха!

58

Анонимен

преди 6 години

СССР я наричаха Страната на съветите, а ЕС е Страната на комисиите и комисарите. Че и Европейски парламент има, което означава, че формално е една държава. В соц. лагера нямаше единен парламент и общи комисии, които да определят кривината на краставиците и други глупости.

57

байхейс

преди 6 години

"Комисия за независими видни личности на организацията на Европейските политически партии."как звучи само !само комисия по проблемите на опрашването на маргаритките още си нямаме в Брюксел

56

88

преди 6 години

До stТо там няма на кой да прави с-ки и други такива. Там са предимно от третия пол. Жан Клод е водачът.

55

Анонимен

преди 6 години

Европа прави комисия за "Култ към личността".

54

st

преди 6 години

От всички коментари няма нито един полужителен за другарката Кунева-Пръмова, срамота, ми дайте го малко по-позитивно, може жената вземат я. Друг е въпроса какво ще работи, може и с-ки, може и а-но.Яд ли ви е?

53

Анонимен

преди 6 години

Те това е Мегленке, ашколсун! Те това е да си потомствен комунист...измислен пост с пари от данъкоплатците ще създадат специално за теб, ама няма да те оставят без куфарче...!! И ние балъците навремето скачахме по митинги....!!! *** НАРОД!!!!

52

Национални предатели

преди 6 години

С такива "българки" като Кунева и КриСталина на нас не ни трябват врагове.Кунева затвори 4 блока на АЕЦ Козлодуй за да получава сега подаяния от Брюксел,а КриСталина искаше да заселва араби у нас за да подобри генофонда на България.

51

Анонимен

преди 6 години

Дори да приемем , че се е справяла много добре с работата си в Брюксел и е уважавана там , остава факта , че тя и цялата фърхушка само и единствено граби и изпразва джоба на хората, не само в Бг! Връзките общо взето вършат работа навсякъде ! Лек ден

50

Край

преди 6 години

Кунева и Работи нямат място в едно изречение. Тая женица е вечната номенклатура при високите евро-заплати. Тя била изявена личност - пред кого? Тая госпожа в България се радва на одобрението на под 1% от населението.

49

Анонимен

преди 6 години

Тази кривоустата и Кристалина Георгиева са мерило за дебелочие и КАРИЕРИЗЪМ!

48

паразити

преди 6 години

До НадетоОт такива страната няма никакъв шанс!

47

закриване на ЕС

преди 6 години

Кукунева ще "работи" директорка на водопад.Те всички тунеядци я Брюксел това "работят"......

46

бардака на ЕС

преди 6 години

До ПродължавайтеПродължавайте да си вкарвате *** за след вечеря!

45

разпадна ЕС

преди 6 години

До Май майХей такива като нея ще РБ и ЕСразпаднатКОГА В ИСТОРИЯТА НА СТРАНАТА СЛЕД ТУРСКО И ПРЕДИ Е ИМАЛО ЖЕНИ-ДЕПУТАТКИ? НЕ НИ ТРЯБВАТ УСТАКЯРКИ!!!СЪС *** НАПРЕД!

44

Май май

преди 6 години

Пак ще се закрива нещо !

43

Ясно

преди 6 години

Евроценности и Кунева - фалш.