82

Анонимен

преди 6 години

До ТракПовечето от нас не са целували нозете на тази карикатура, нито са се подлъгали по обещанията на Сакскобургготски. Онзи негов изборен успех беше резултат от методиката на партията, която управлява 45 г. - тя отучиха повечето българи да мислят и втълпи на простоватите хорица, че точно те са тези, които трябва да определят бъдещето на страната. Но дори и в най-голямата еуфория и залитане по Царя, Куневица пак събуждаше антипатии. Тя беше силово натрапена.

81

Трак

преди 6 години

Сега я псувате , а преди краката и целувахте и на царя лъжите прегръщахте.Но сметката дойде и олеле.Пак вие плащате чуждата софра.

80

Анонимен

преди 6 години

Това в Брюксел да не би да е депото за от.падъци на Европа?

79

Не е възможно!?!?!?

преди 6 години

Това не може да е истина.Толкова ли хубави ,,менуети" прави тази жена бе? Бюрократ в пола.Аферата в Габон,,,дружбата" с Барозу,един от убийците на Реформаторския блок.Как е възможно такива хора да просперират?

78

палач

преди 6 години

Бесило за националната предателка madam YES.....до кога ще се толерират национални предатели,мекерета,убийците на стадото си......Бесилото до 9- то коляно е спасението

77

отвратен

преди 6 години

Европейският ПСЕВДО "съюз'' е подигравка с европейските народи.Такова чудовищно нещо нямаше дори по времето на СИВ и Берлинската стена.Брюксел е една зловонна клоака на безполови твари които живеят в паралелна вселена (защитени) и рушат живота на нормалния човек.Това блато -брюкселско,трябва да бъде пресушено за винаги.

76

Анонимен

преди 6 години

Това сигурно е било част от догворката - децата, снахите ,зетьовете и т.н. близки на червената върхушка да заемат важни постове в страната и в чужбина.Столетницата така е кандисала да сдаде властта, за която постоянно пак драпа.Интересно е дали са се договорили и да не им се пречи да изнесат парите на България в чужбина, че и милиардни заеми да вземат - те да си ги харчат, а ние да ги изплащаме?

75

едни и същи

преди 6 години

СССР.- са за световна революция-социализъмЕС - са за европейска революция- социализъмНацистите - са за социализъм само в рамките на Велика Германия!

74

Анонимен

преди 6 години

Какво ли би се получило при един референдум за участие на България в Европейския съюз? Сега е може би "фифти-фифти". Ама до година-две, едва ли.

73

Тъпак

преди 6 години

Като гледам какви харесват за високи постове, представям си какви са европейците

72

Анонимен

преди 6 години

Боже , боже , върла комунистка ще дава оценки кой е демократ и кой не е !!!Браво на Англия рано усетиха как комунистическите номенклатури : Меркер ,Юнкер ,Барозу , Шулц ... и сие на къде водят нещата , мисля ,че следващите напускащи ЕС са Полша и после май скандинавците .. хайде към Евразийската компания

71

Анонимен

преди 6 години

До Габонската афераабе малко се съмнявам... кой ще и го даде на тая, нали я виждаш? По скоро с подмазване го е докарала...

70

Габонската афера

преди 6 години

Жената толкова е лапала да стигне там където е днес, не е почивала!Лапала лапала на тоя на оня и все ненаяла се.

69

Спартак

преди 6 години

По време на комунизма имаше Комисия по преброяването на дивите зайци. Ако някой вижда някаква разлика между дивотиите на ЦК на БКП и извращенията на ЕК, моля да сигнализира. Тия от Брюксел отдавна задминаха Северна Корея по вождизъм и култ към мракобесната азиатщина.

68

КУРВА ИДИОТСКА

преди 6 години

- дело на БКП-СДС-ДС

67

дядо Йоцо

преди 6 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕС.

66

Циник

преди 6 години

Всъщност....искам тази кака да ме осинови...кеф ми Бентли-купе....кеф ми с'тинки....

65

Анонимен

преди 6 години

Евреите си раздават постове,за сметка на говедатата-гои - това ли ви е "голямата" новост,повод,за "национална" гордостт?!

64

ДДТ

преди 6 години

ЕВРОКАЛИНКИ ни напълзяха!

63

Българина

преди 6 години

На висок предателски пост