107

До анонимния 1000г.

преди 6 години

Казваш развитието на мюсюлманите било спряло преди 1000г. ? Всъщност наистина беше спряно, но този процес започна преди 10-ина години. Страни като Либия, Ирак и Сирия бяха върнати 1000 години назад!ИД не се появи случайно! Хюсеин и Кадафи никога нямаше да позволят нейното създаване. А Сирия си беше направо светска държава.Не се оставяйте да ви пълнят главите с лъжи!

106

Наблюдател

преди 6 години

Доживях българи да са по политически коректни от германците. Мислех си, че те само са заразени от вируса на тоталната политическа коректност. Отново криворазбраната цивилизация -медии попили вече отминали тенденции на запад.

105

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли, че може да се хване спин от тоалетна? Ако предният не е станал!

104

Анонимен

преди 6 години

Всъщност от хигиенна гледна точка,за обществени тоалетни е по-добре да са с клекала /освен тези,които са снабдени с апарати за постелки за седалата/. Даже има случаи на лепнали болести в обществена тоалетна.

103

Стани Да Седна

преди 6 години

а не стани да клекна:Седенето отпуска и кара хората,отишли по "нужда" да мислят за други неща:да четат, да чатят,да телефонират,да "замезват",да пийват и други.Клякането е нормалното и не толерира подобен разход на време и енергия(ползването на биде изравнява хигиената). Всъщност хемороидите при клякащите култури са почти непазнати, а бич за седящите култури.Разделението между трапезата и тоалетната е разделение в културите(при едните ги дели стена,при другите крачка).А pardeneto в Германия?

102

Анонимен

преди 6 години

Вицепремиера кога ще го съдят за Незаконните проверки по Морето , какво кога каза че било

101

Анонимен

преди 6 години

Колко глупави Гласоподаватели в таа хипнотизирана Държава , никой не се интересува от къде е Статията само коментират като ненормални и неорентирани после що си избрахте ГЕРБ&ООД

100

seira

преди 6 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТАШАКЛАРЪ !

99

До 114

преди 6 години

Абе да ти кажа ако става въпрос точно за Китай, че даже и за Индия не знам колко е минало времето и колко е бъдеще, ама ми се чини, че няма да е повече от 1 - 2 години минало! :)

98

Анонимен

преди 6 години

113 Говориш в минало, ама много минало време.

97

До 97

преди 6 години

Ееее и ти сега ше кажеш, че всичко са го открили аработе и мюсюлманите! *** недеи така! И те са дръпнали нещо и от китайците и от индииците и от всяка цивилизация която са поробили и след това прецакали! Колкото до кръстоносните походи, ми не забравяй, че особено по нашите земи да не говорим за Китай и част от сегашна Индия тогава е имало култура и наука където в европа до тогава не са били и мечтал иза нея! Така, че да ми говориш как арабите разбираш ли били... еми замисли се малко!

96

А къде е

преди 6 години

А къде е пръскалото за подмиване на задниците.Те това искат най -вече, що го е забравил немеца.

95

...

преди 6 години

Значи това за клекалата при мюсулманите си е мноого вярно! Те си ги използват! Още повече, че при нас понеже сме били 5 века пот турско робство, то все още има клекала при това на много места (нищо, че още древните римляни са имали къде къде по удобни тоалетни)! Инак мисля, че на тях и тяхната рилигия им е по-лесно с тия клекала понеже след работата те задължително се замиват и май май с тия клекала им е по-лесно!

94

Анонимен

преди 6 години

Само че колирания Текст от dw е то 14.08.2017

93

COPY-PASTE

преди 6 години

Краден Материал от Дойче веле и то на български какво има за коментиране тука

92

Факт!

преди 6 години

Миналото си е минало, а настоящето е, че докато европейците правят самолети, летят в космоса, обмислят как да пътуват сред звездите и произвеждат сондите, с които шейховете добиват нефт, 99,9% от мюсюлманите мислят само коя коза да опънат и дори не са чували за древните си философи, поети и математици, за разлика от нас.А за това е виновна предимно религията им.

91

Анонимен

преди 6 години

Харабийките, каквото ида са били, е в миналото. Ако не били преписвали от гърците ...Те и гърците бяха голяма работа, ама я го виж сега.

90

Анонимен

преди 6 години

А аз попитах колко са са с нобелови награди. Не попитах дали има. Ами познайте - 1.4 %. 12 души от 881 индивида до 2015а.Та те трябваше да са над 200 човека. Представляват 24-5% от световното население. Нали виждам какво е по IT и консултантските компании 85 % европейци от християнски семейства (доста бяха атеисти), а останалите 15% бяха или от САЩ, Австралия или от развитите региони на Азия. Ама нямаше едно паки или афганистанче, или каквото и да е мюсюлманин. Но по дюнерите - преливат.

89

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕвропейците от друга страна са поставили религията си (ретроградна и консервативна по своята същност) на заслуженото й място - там, където да не пречи на развитието им. Затова европейците се развиват и движат света, а мюсюлманите, освен ако нямат ценни полезни изкопаеми, които да продават без да си напрягат мозъците, са в застой и са обречени на мизерия, та имигрират при омразните им европейци. Е, чувствата ни са взаимни.

88

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам колко са значими достиженията на арабите и др. мюсюлмани в миналото, ...Не само това, но и доста неща явно не знаеш.