90

Анонимен

преди 6 години

Лошата дрога е виновна!

89

Fff

преди 6 години

Много вярвате на списвачите че детето било без надзор...а най смешната тук е глобата от 100лв. Трябва да е поне 1000лв.

88

Анонимен

преди 6 години

Адвокатът да не е слънчасал?А родителите на детето? Бащата бил в морето, а майката къде е била?Тригодишното само ли се е разхождало по плажа?

87

Така е

преди 6 години

Да изпратят адвоката в СК. Там за нула време ще го превъзпитат.

86

наблюдател

преди 6 години

За съжаление каквито са ни юристите, такава ни е и държавата.

85

Тъпак

преди 6 години

Да беше го стигнал с чадъра. Тогава тъпите коментари в защита на адвоката и ходенето до районното щяха да са напълно излишни

84

супер

преди 6 години

Доживяхме и 38 годишен юрист(образован уж) да бута 3 годишно дете.Не е ясно какво може да се случи в тая държава във всеки един момент.А тук някаква *** се опитва да оправдае тая ***,че родителите не гледали детето??Някой очаква ли 3 годишното му дете да бъде нападнато от 38 годишен мъж?

83

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтава страшно щом защитавате 38 годишен НАПАДНАЛ 3 ГОДИШЕН.-------------Изобщо не го е нападнал, било е законна самоотбрана!

82

`чунчо с барабаните

преди 6 години

аз пък се чудя. как три годишно дете е оставено само и без надзор по плажа, как така бащата ще трепе човека с чадъра, нема ли да направят един плаж дез деца - е така, да има табела - плаж за възрастни! или плаж забранен за майки с деца под 21 години!

81

Анонимен

преди 6 години

Само боя е адекватно възпитание,ако ме питаш.Точно от пазене като писани яйца се задава поколение изнежени *** с претенции и малолетни *** златотърсачки...А за дисциплината и наркоманията изобщо да не говорим..

80

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да се случва,дете не се бие,това е голяма грешка във възпитанието!Може да го хване заедно с ръцете здраво,за да не буйства и се усмири,но не и да се обижда или удря!

79

Анонимен

преди 6 години

Този човек,без значение какъв е,адвокат,охранител или художник трябва да е в състояние да контролира емоциите и реакциите си.Обаче,хайде да си припомним,всички сме били свидетели какво безобразно поведение може да има едно дете,още повече оставено без пряк контрол.Та кой ли знае на човека как са му прегрели бушоните от това лай'ненце на плажа,където повечето отиваме да се отпуснем и почиваме.Затова,в чужбина!!!

78

някой

преди 6 години

Байхейс, представа си нямаш в какво са се превърнали българите. Преди три дена се въртеше едно клипче за у.род, който риташе баба паднала на земята. Ти като не знаеш как го скалъпи, че е бежанец. че пък и уринирал. То щото на плажа бежанец до бежанеца.

77

123

преди 6 години

*** на деца ще посяга. Винга си питам, защо някой такъв не дойде мене да ме бутне.

76

някой

преди 6 години

Както всичко коментиращи, и аз бях перфектен родител и знаех как се възпитава. После дойдоха децата.

75

Анонимен

преди 6 години

Възпитанието на детето се формира в ранна възраст не случайно има израза липсват ти първите 7 години, ама се иска да мислиш, а не да приемаш всичко за чиста монета.

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63Тези неща се решават в съда, но такъв липсва.

73

Анонимен

преди 6 години

До КУЧЕДа не им паднат зъбките на немърливите родители. Я пак помисли.

72

КУЧЕ

преди 6 години

До Анонимен73 КВО ДА СИ МИСЛИ АААА ТОЗИ АДВОКАТ ИСКА ДА МУ ПАДНАТ ЗЪБКИТЕ И ЗАЩО МУ НАЛАГАТ 100ЛВ КАТО ЗА ДРЕБНО Е ОТ 100ДО 500ЛВ САМОБОЙ ГИ ОПРАВЯ ТАКИВА *** КОИТО ПОСЯГАТ И УДРЯТ МАЛКИ ДЕЦА

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 72Затвора? Я пак помисли и се върни.