51

Анонимен

преди 6 години

До BG СМЕШКИЕстествено, че НЕ е вярно че струва 1 млрд. Дори и крадливи политици като българските не могат да надпишат такава сметка с толкова много, но е факт че е корупционен проект. Иначе Борисов освен да лъже и да плюе до сега нищо не е направил. И той от 20 години се мандахерца в политиката и нищо не направи освен да гепи за себе си. Ама лъже толкова, че вече не може да си спомни кога се е родил, на кого се е клел и чии уши е разтривал преди да попадне до кацата с мед!

50

Отвратен

преди 6 години

До Анонимен 49 Това съкращение на населението започна още през 90-те години.Избягаха от социализма , а сега бягат от социалистите. Благодарение на комунисти и социалисти сме на това дередже. Социализма са спомина, но социалистите са тук и се радват на здраве и пари.

49

Отговор

преди 6 години

До бг смешки 40 Извинен си и си прав.

48

Реалист

преди 6 години

Е серта си е Корделка.Такъв премиер ни трябва.Устат.А дали може нещо ,никой не знае.

47

Смешно

преди 6 години

*** се прави на ощипана девица

46

Jon

преди 6 години

Другарката Нинова се уплаши да не и падне рейтинга.

45

Анонимен

преди 6 години

Какъв цар, бе ***? От 1989 до 2009 управлява БКП под различни форми ДПС, БСП, СДС, Евророма, НДСВ, а те са подвластни на кремъл. Благодарение на ГЕРБ се отлепихме от дъното и заплатите ни станаха тройно по големи от тези на муж.ика от руская ***.

44

Анонимен

преди 6 години

До бг смешкиКакво направи Нинова в политиката не знам, но знам, че за 9 години Бойко съкрати населението с 2 милиона души. Някои от тях са все още живи, защото са зад граница!

43

Анонимен

преди 6 години

Има много по-корупционни сделки,но тях не ги разследват,а се занимават с язовира.Целта на тези атаки е,да унищожат БСП,ДПС,за да е пълна диктатурата,това не ви ли напомня стила на наш съсед?Хора,спите ли?

42

бг простаци

преди 6 години

Нинова беше зам минстър по иконмика и енергетика ......при тройната коалаиция ! прстанете да пишете измислици наред .... от 2005та до 2007ма и Станишев я уволни щооото беше корумпирана ....да не говорим че нищо не й разбира глАВАТА от иконмика .....

41

Анонимен

преди 6 години

Не си мислете,че австрийските фирми не са кориумпирани, напротив, всички поръчки в България те печелят чрез черни каси

40

Умерения

преди 6 години

До 43Даже да беше започнал проекта при тройната коалиция, а то не е така, същият попада в ресора на енергийния зам. министър. Нинова беше икономическия....

39

Вики

преди 6 години

Цанков камък беше запончат от правителството на Царя!

38

бг смешки

преди 6 години

Нинова отново лъже ! цанков камък беше запончат от Тройната коалция 20005та - 2006та ......аман от лъжи и далавери в тая държава .....

37

бг простаци

преди 6 години

то е ясно че народа е прос като фасул ! иначе нямаше да търпи такива "политици" като БОРИСОВ И НИНОВА да си разигравят коня както им падне в тая умрела държава .....иначе нито от Борисов нито от Нинова става *** за зеле ......като цяло бългатсрските политици са един дол дренки - нищо не става от тях .....ама и народа е калпав !

36

Анонимен

преди 6 години

КАРИКАТУРА-НИНЕЛ ГОВОРИ НА БАЦЕ-ХАЙДЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ ПЛЮВАМЕ ПСУВАМЕ И КАРАМЕ ТА ТОЯ ПРОС НАРОД ПАК ДА ГЛАСУВА ЗА НАС !! ИНАЧЕ НИЕ СИ ЗНАЕМЕ!

35

бг смешки

преди 6 години

Извинете ме но какво направи НИНОВА за 20 години в политиката !?!?!! абсолютно нищо !

34

Духовников

преди 6 години

Браво на Нинова!Някой трябва да затвори устата на това самозабравило се мутре!

33

Имоерията отвръща..

преди 6 години

Бойко дай я *** на съд и ти! Има защо - Техноимпекс, Техноимпорт, Булгартабак?

32

9

преди 6 години

9