145

Анонимен

преди 6 години

Не ходете в Китен бийч,мизерия,която струваше 200лв на ден,още чакам да ми върнат анулираната резервация!

144

Анонимен

преди 6 години

Idealniq. Selqnduri mogat li da sa hotelieri. Al4nost.

143

Невалиден

преди 6 години

В Слънчев Бряг има също един такъв хотел. В менюто всяка сутрин фигурират пържените филийки с яйца. Странното е, че има пълнозърнести, бели, краещници... Вечер умишлено накъсвах филията, когато ми оставаше, разбира се. Наблюдавах останалите гости. Вземаха по пет филии за вечеря, изхвърляха поне по 1-2. Изхвърленият хляб "грижливо" се отделяше в друга кофа от персонала.

142

skunka

преди 6 години

това е просто един пример. почти цялото черноморие е на това положение. Замразена риба в кофа, замразена цаца,която ако не я изпържат веднага просто става на каша. Единственото прясно нещо беше сафрида,което успях да вкуся. Много близък мой приятел,готвач в Несебър, в топ ресторант ми сподели всичко това. Отделно порцийките са като в Хилтън - 150 г. за по 30+ лева. От 10 топ ресторанта,които посетих, бих се върнал в най-добрият случай в 2. Не знам там дали са минали някога от инспекция по труда.

141

Киро Кюмюря

преди 6 години

Мадуркото от Украйна да знае, че полицията не се занимава с проверки в кухня.

140

svoboden stol

преди 6 години

ами той,мутрата - собственик,си е прав,гледа да пести от всичко...Тук вината е на проверяващите че са икорумпирани и не си вършат работата...ТЕ СА ЗА ЗАТВОР...дай да им видим имената...

139

Анонимен

преди 6 години

Как е името на хотела?

138

Информацията фърст

преди 6 години

Винаги когато отивам на почивка ...чета отзиви и питам приятели за даденото място за да няма изненади !!! И запомнете винаги еФтиното излиза по скъпо...по един или друг начин всичко се плаща !!!

137

Анонимен

преди 6 години

До РазбирачОфф, аман от разбирачи. Да те светна, не само ти си пътувал много. Никъде няма такава селяния като тук. Не знам къде си ходил, но определено не е по белите страни. Затова всъщност по нашето черноморие не стъпвам от над 10 години

136

Разбирач

преди 6 години

Затова по нашето Черноморие се пие много. За дезинфекция. Къркай нон-стоп и нямаш никакви проблеми с храната. Пътувал съм доста и в чужбина не е много по-различно. Общественото хранене навсякъде е почти еднакво. Ако искаш качествена храна, купувай си сам продуктите и си готви в къщи.

135

Дидо

преди 6 години

В царево хотел бриз е същата даже и по зле не ходете там ще сбъркате фатално .

134

Гост

преди 6 години

До Анонимен Хихи! Хотел Флагман!!!

133

Гост

преди 6 години

Не мога да разбера тези хора, дето ходят за по 20 лв. ол инклузив във висок сезон, какво очакват? Ми като искате качество, бръкнете се за повечко, идете нагоре от Златните пясъци и тогава имайте претенции. Има много хубави хотели с екстри, но не можете да ги наплатите. С трици маймуни да ловим.

132

Анонимен

преди 6 години

БГ идилия. Помня последното си море в БГ Созопол, проблемите почнаха с начале. Уж хотела има паркинг, ама няма, едно място на улицата за една кола те го писали за три. Карай общинския паркин се оказа 2 лева на ден. Стаята ужас с някъв незнам кога почистван мокет, подбран в прекрасен кироустойчив цвят, банята тип кварталния майстор от СОЦА, карай, ама трябваше да сме с изглед към морето. Не че нямаше, ако се наведеш през балкона и погледнеш от ляво се виждаш едно къшче море. Оплаках ме се файда

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Няма да ида в гърция колкото и да се снараете .-селиния камънак и пущиняк."На мен това не ми пречи - важното е, че няма бг мутри, силна музика след 22:00 и дрисък.За останалото имам пари.

130

Анонимен

преди 6 години

Такиви готини мацки е имал за кулежки. Море,плаж безсплатна локсозна здравословна и питателна ресторантска храна,безсплатно студио,да си покани някое гадженци.От кво се оплаква гусин Дончев, да се чуди човек.

129

Гост

преди 6 години

По-некадърни от бг хотелиери и ресторантьори едва ли има в целия свят,а за алчноста им думи няма да бъде описана. Пълни некадърници!!!!

128

Анонимен

преди 6 години

Е това си е картинката по нашите курорти.(в повечето).Не знам що трябва да има учудени.

127

и аз да кажа

преди 6 години

веднъж почивах в Св.Влас- ол инклузив - 5 звезден хотел. На брега на морето. Уж лачено, лъскаво. Мислиш си -ееее, добре, няма да е мизерия. Да ама не! 7 дни бях с ра-зстрой-ство. Мислех че съм хванала вирус. Но като споделих чак на петия ден с моята компания - изненада. Всички сме били с такива проблеми там. Абе - нещо не ни се удава много туризма, колкото и да се пънем.

126

Анонимен

преди 6 години

Думата по долу от вица е к-а-т-ерицаЗащо е цензурирана? Да, сещам се!