43

aaaaaaa

преди 6 години

До PROKLETO PLEME STEНищо не ти се разбира..

42

PROKLETO PLEME STE

преди 6 години

NE MIE QSNO KAK MOJE DA SI BEDEN I POSLEDEN V SVETA I DA UMIRASCH OT KEF ZA NQKOI SVETOVNI NE TVOI PROBLEMI BYLGARINO ZLOBARINO NESCHTASTEN EI TYI SCHTE IZCHEZNESCH OT SVETA ZASCHTOTO SI GADEN I ISKASCH NA DRUGITE DA E ZLE

41

Анонимен

преди 6 години

TO PYK BULGARISTAN GIGANT OTVSEKYDE SMESCHNICI

40

Анонимен

преди 6 години

LUDITE MIRQSVAT

39

Анонимен

преди 6 години

До редник ;И как по-точно едно икономическо джудже и тотално незначителен фактор в световен мащаб в лицето на Русия може да бъде недосегаема ?

38

редник

преди 6 години

Северна Корея се озъби . Китай показа среден пръст , Русия недосегаема....а новия финансов крах е на прага...кого да нападнем сега? Има такъв филм :)

37

ссдд

преди 6 години

До Анонимната мишка 37 ; Незнам на какви наркотици си ,но определено те държат в небесата.САЩ имат силата да водят войни с всяка една държава по света по едно и също време и да победят,а ти ни говориш ,че ги било страх от някаква Северно-Корейска дупка ,дето имат една ракета от 1950г. ? САЩ не е Русия ,че да се *** целия свят с тях.Единствената причина поради която Северна Корея ,не са изравнени със земята и заличени ,е че граничат със съюзниците на САЩ ,а това са Южна Корея и Япония.

36

Ангел

преди 6 години

Всичко това е един голям театър.Ким никога при никакви условия няма да нападне САЩ защото много добре знае че няма да той и държавата му няма да отцелеят и 1 ден .На Тръмп от своя страна хич нему се занимава с войни от които не само няма да вземе и 1 долар военна плячка ами и ще се набутат с милярди.

35

мале мале

преди 6 години

До 37Сериозно ли си мислиш, че САЩ ги е страх от Северна Корея бе? Ходи да се прегледаш! Държава, която отделя годишно 700млрд. долара за военни цели я е страх от една държава, която е концентрирана само в един град - Пхенян и разполага с няколко слаби ядрени глави, които могат да бъдат прихванати и унищожени буклвано преди още да се излетели. Не мога да повярвам какви *** има в интернетпространстово. Имигрирайте към Северна Корея или Русия да гоните по-добър живот..

34

Анонимен

преди 6 години

Дори да не ударят Гуам, Южна Корея им е на крачка растояние. Дето се вика с кран на границата могат да я пуснат:)

33

L.

преди 6 години

Тия военни изглеждат като на леки наркотици.

32

Анонимен

преди 6 години

Пак манипулирате,,че Северна Корея дала (заден) ход.Заден ход дадоха вчера кашерните крави,които след спешното съвещание в Белия дома заради което Тръмп си прекрати отпуската ,точно след тази среща на пресконференцията в Белия дом и Тръмп и Рекс Тилърсън и шефове от Пентагона обявиха ,че кризата в Северна Корея нямала военно решение и затова трябвало да се действа чрез засилена дипломация.Това е истината ,само ,че тук с такива статии се опитват да замаскират краварския резил и шубето от СК

31

Анонимен

преди 6 години

Жалко! Абе тия не проверяват ли букмейкърските прогнози? Можеха да изкарат доста пари.

30

Анонимен

преди 6 години

СЪСЕЛИ ПРОТИВ ТРЪМП ХАХА

29

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

28

1221

преди 6 години

ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ.

27

456

преди 6 години

мунев с нов костюм

26

снимани са иноземни

преди 6 години

Както с е вижда оt снимки и филми за конфронтации и Исказвания се ползват контролирани от НАРКО МАФИЯТА нано скенери и AIDS Aktivators..От горе напомнят с обем около КИМ Чен Ън че тука вече сме на почивка и не бива да се правят на ***>>

25

ИМА инвазия

преди 6 години

Целта на тези широко рекламирани ПИАР Изцепки е да се принудят САЩ да похарчат стотици милиарди живи долари за НАГЛО ПРЕСТЪПНА АНТИ КЛИМАТИчНА И АНТИ ЗЕМНА ТЕХНИКА.МОНтирана на сателити, и около КИтай и Русия с тази техника извънземни недоносени терористи искат да увредят ТРАЙНО ЖИвота в АЗИЯ И ОКЕАНИЯ>

24

Стефанов

преди 6 години

До Анонимен 22 -"Великата" Кравария се уплаши от малка Северна Корея.Хахахахаха. - А аз се страхувам от комплексирани политици с безотговорни изявления, заплахи и постъпки. Намирам и ДВАМАТА "лидери" за достатъчно луди, за да направят някоя простотия. Затова не се смея, не се шегувам с темата. За мене тук няма място за политически дивиденти.