12

Анонимен

преди 6 години

Абсолютни глупости Каква е гаранцията за деца ,които са до газа на родителите си Всичко е много персонално

11

шматка

преди 6 години

Повтарят но това не винаги е от незнание.Примерно има безотговорни родители които вземат децата на средата на уч.година при тях в чужбина.Нещо не се получава и като се върнат е естествено детето да повтори.

10

Анонимен

преди 6 години

Доколкото разбирам става дума за деца, чиито родители са в чужбина, а те са останали тук, така че е доста очакван резултат. Не съм фен на родителите, които висят на главите на децата и им пишат домашните, но без никакъв контрол обикновено това се получава.

9

Анонимен

преди 6 години

глупости и двете ми деца са в Холандия , големия завърши а на малкия му остава една година . никога не са повтаряли класа .

8

сминдух енд чесън

преди 6 години

Въпрос на тълкуване,все едно да се твърди ,че между децата на така наречения "елит"няма безделници ,наркомани или всякъкъв вид престъпници.

7

Анонимен

преди 6 години

Това са глупости.....във всяка една европейска държава има българско училище,което ти таксува детето за да го учи на майчиният език.... но това е друга тема.....та тези деца трябва само по паспорт да са българи......моето дете лично не му харасва да ходи понеже вземат страшно много материал за отрицателно време... така че няма как да повтаряш

6

Неа

преди 6 години

400-500 лева отдавна не са пари ... Защо изобщо го коментираме ...

5

Анонимен

преди 6 години

Образованието ни е читаво, а ако има работеща икономика, ще има и по-грижовни родители. Масата биха се върнали, ако в малкото населено място получават 1000 лв. заплата. Така с 2000 лв. биха живял нормално, но с нето доход под 400 лв., ако въобще си намериш работа как да стане?

4

Шанаджия

преди 6 години

Всяко пето? Тия гурбетчии колко деца имат бе?

3

Анонимен

преди 6 години

как пък стигнахте до тези изводи??!!като се приберат родителите им от чужбина,отиват при директора,който е разпоредил на учителите да водят децата на присъствие,плащат си тарифата и получават бележник с оценки и изречение ,че детето е завършило съответния клас.иначе,досега колко училища щяха да закрият поради липса на деца!!

2

Неа

преди 6 години

Създайте условия за родителите . Представянето на статистика .... нищо назначи . С какво ще се помогне на тези деца ?

1

Анонимен

преди 6 години

В България никой не повтаря.