36

goso

преди 6 години

реално, улиците трябва да се ремонтират, така е

35

Цанков камък

преди 6 години

Ами, ГЕРБ не слушат чалга като вас от БСП. Вие сте селската партия на селяните чалгаджии!

34

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав Бойко Борисов,да иляди и милярди!!

33

Анонимен

преди 6 години

До Цанков камъкТрябва да си музикален инвалид, за да не чуваш, че музиката не свири в полза на любимеца ББ и картофената кралица.

32

Shark

преди 6 години

Ехехее, ами Фъндъчката видя от нашия Тотев и тя да не остане по-назад.....в краденето имам предвид. Защото нали знаете, че от ремонти се краде най-добре, взимаш едно, пишеш две.

31

ФХ

преди 6 години

И в Горубляне е затворена главната улица. Върнах се в София през Герман.

30

Анонимен

преди 6 години

До Фандък ДанкинПак ще ги изберем и то за четвърти пореден мандат, разбра ли!

29

Цанков камък

преди 6 години

Квичете, фенове на Радев, вашият вой е музика за моите уши!

28

fsb

преди 6 години

До до 20от плиска до метрото на кюри не са 6-7мин. а минимум 10 - живея там. Ако си баба с торби и е 35 градуса не бих казал, че е много близко...

27

Тиквократ

преди 6 години

Давай, Фандъчке, смело разкопавай, грабете с ваште фирми, грабете като за последно, запушете целия град, а догодина пак, защото тогава ще се правят ремонти на ремонтите! Откак си дошла, в София все е така, едва ли на някого му прави впечатление, ти не се тревожи, тебе пак ще те изберат, така че давай, разкопавай, хич да не ти дреме!

26

Фандък Данкин

преди 6 години

Само тъпата кратуна на Дана даскалицата може да роди подобно безумие! Ами, продължавайте да си избирате ГЕРБаджийските корумпирани, неграмотни, нагли и отвратителни простаци! Всъщност, май вече няма и значение, защото банкянската мутра и Цецо Цървула успяха за 10 години да напълнят цялата администрация в държавата с тези неграмотни и корумпирани простаци!

25

До 27

преди 6 години

Е, аз минах преди малко по Дондуков. Нищо, че беше 10:20, трудовият ентусизъм по обекта беше горе-долу като този, който си наблюдавал снощи. Да, определено има струпване на хора и техника, но по стар български обичай една част философстваха и меринджействаха, а повечето от останалите кръжаха наоколо им. Имаше и работещи, но не повече от 1/3. И за да е пълен купона, част от тротоарите са затапени навътре и разбира се - без каквито и да е указания. Кюташ до някъде и после се връщаш наобратно.

24

Анонимен

преди 6 години

За партията на суджуците това е голям успех толкова кражба наведнъж, даже винету не си е представвял преди година.

23

Анонимен

преди 6 години

Снощи минах през орлов мост около 23:00 ч. и ми направи впечатление, че никой не работи работи...В нормалните държави, когато се затвори ключов транспортен участък се работи 24 часа, за да може ремонтът да приключи максимално бързо. За Орлов мост това е крайно наложително, предвид, че и Шипчесни проход и Драган Цанков също се ремонтират! На нашите майстори обаче не им се работи вечерно време, а през деня на жегата се крият по сенките! И после защо ремонтът продължава с месеци...

22

до 25

преди 6 години

Малко по-полека с обидите на "панелни дупки", защото много стари софиянци ни завряхте там, да живеем заедно със селяните. Няма да се учудя, ако ти си второ поколение в столицата, а родителите ти са докарани тук да работят в някой завод.

21

Чиновник

преди 6 години

До Анонимен 17"Метрото не спира навсякъде на хотел Плиска и на стадион Славия"Първо се научи да пишеш грамотно, пък после изявявай капризи, как искаш метрото да спира пред входа на панелната ти дупка.

20

Анонимен

преди 6 години

От ж.к. "Младост" като идваме към Центъра (реално София) ползваме метрото

19

Анонимен

преди 6 години

В центъра на София ще садят тикви и картофи. Затова е разорано.

18

до 22

преди 6 години

Това само ли го измисли?

17

(-_-)

преди 6 години

Тоя град представлява един вечен ремонт.. И понеже се ремонтира калпаво, на парче, без идеята за утрешния ден, всичко ще продължи точно по същия начин..