29

Shark

преди 6 години

Това мисля че не са селски автобуси, а чужди, с чужди туристи. Които посещават Ал. Невски и центъра и си оставят парите. А вие ако отидете на екскурзия в чужбина къде бихте искали да ви стовари автобуса? На центъра на града, близо до забележителностите, или на автогарата и оттам да ви пуснат да се оправяте, като в най-добрия случай ще изгубите поне час. А???

28

Да

преди 6 години

А, ако не са селяните, гражданите ще ми ядът дедовия!Ще изпофалира почти всичко!

27

Анонимен

преди 6 години

Селяните отдавна са превзели София, още от времето на Бай ви Тошо, а Боко и Руската учителка само изпълняват плана.

26

Анонимен

преди 6 години

Въпрос към Руската учителка: Паркинг ли са градинките пред блоковете в кварталите и ще се спазва ли закона?

25

Анонимен

преди 6 години

Почти на 100% съм сигурен че всички от гроб са милионери

24

Анонимен

преди 6 години

И с какво пречат тези автобуси,не ми е ясно?

23

Анонимен

преди 6 години

КМЕТЪТ НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА Е РОДЕН И ОТРАСЪЛ В СОФИЯ!!!! КМЕТИЦАТА ДА СИ ХОДИ В САМОКО, ТАМ ДА КМЕТУВА.

22

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ много крадат.

21

Анонимен

преди 6 години

Селяните превзеха София. Борисов и Фандъкова поощряват селското нашествие и неспазването на правилата, защото те самите са селяни.

20

Анонимен

преди 6 години

Селяните превърнаха София в Клоака. Те са нецивилизовани и не се къпят-миришат.

19

Анонимен

преди 6 години

А какво да кажем за ул "Граф Игнатиев"?! Една от централните софийски улици е превърната в грозно пазарище за *** и потници. На площад Славейков се плуят търговци на поизцапани от уличния прах и опаковани в найлон книги... КЛОШАРИЯ!

18

Анонимен

преди 6 години

На нищо не прилича София вече. Добре поне, че селяните ги няма през лятото, но като се завърнат правят мазало.

17

Добре де

преди 6 години

В повечето градове на запад от Ниш автобусите, идващи от летища, както и тези, превозващи групи с туристи, спират на площад около централната гара на града и оттам вече кой накъдето си има работа. Само дето районът около нашата Централна гара е превърнат в клоака, продължаваща почти до ЦУМ. Там няма ред за нищо - такситата висят по средата на активната лента и чакат жертви, няма нормален ***, пълно е с индоевропейци и трябв да се оглеждаш като камера на 360 градуса. Тия ще ни закопаят скоро.

16

Гост

преди 6 години

Всичко това хубаво, ама въпросът на анкетата, ако се отнася само за проблема с автобусите, а не за кардинални промени на пространството пред катедралата, би трябвало да гласи: "Искате ли да има автобуси пред катедралата?". "Как искате да изглежда пространството пред катедралата?" е друг въпрос, не за това питане.

15

Анонимен

преди 6 години

За авобусите не може, а за лимузините на попа и на депутатите може, а?

14

Ганьо Балкански

преди 6 години

Град Ница, Франция. Пътувахме с немска група, автобуса спря точно за да слезнем, след което замина в някакъв паркинг на м...та му. Беше определен точно определен час, в който да се явим за потеглянето вечерта. Лесно и ефикасно. Какво пречи така да се процедира и в София?

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Е, ти да не искаш да направят автогара на "Житница", където беше огромен блок на транспортниците, оставиха го *** да го опоскат до шушка, огромният двор е буренясал буклучарник, ужасно безхаберие на богата България, която "пищи и пести "всяко левче.. Съд и затвор за разхитителите...

12

Анонимен

преди 6 години

А пазарище ли е, затрупаният с множество грозни, като ковчези, дюкяни, площадът пред ЦЕНТРАЛНА ГАРА, която след дълбоко "демократичен ремонт", премахнал вълни, звезди, птички, украси - всички те "ужасяващи социалистически "символи, заприлича на мрачно ритуално здание, особено с грозните черни букви с най-тъпия шрифт, който силно "демократични" творци са избрали. Без допитване до гражданите! Няма такъв гаров площад в Европа!

11

Анонимен

преди 6 години

По-правилният въпрос е кой прибира парите и в какви отношения е с общината.

10

Анонимен

преди 6 години

Ами туристическите фирми си плащат, но парите потъват директно в джоба на Фандъкова.Е, разбира се че има отчисления и за Мутро Суджука, все пак й е шеф.