63

Ангел

преди 6 години

По никакъв начин една евентуална война между САЩ и СК няма да подпали света .Войната ще свърши толкова бързо че в деня в който медиите обявят нейното начало ще трябва да обяват и нейния край.Предтавете си ако СК изстреля ядрена ракета точно след 1 час хиляди много по модерни и мощни ще се насочат към тях а те нямат дори и 1 ПРО .

62

Анонимен

преди 6 години

До славянинзащо атлантическите ни ''братя-божества'' ни ''окуражават'', че ''ромите са нашето бъдеще''------------------А ти колко деца си направил и отглеждаш?

61

Анонимен

преди 6 години

До АнонименУкрайна е продавала на Северна корея оръжие и ракетни технологии. Скандалът се разраства и дали ще последват санкции за тях?-------------По времето, когато беше проруска ***.

60

СатаНАТО™

преди 6 години

Вие дали изобщо знаете какъв е смисъла на идиома "ябълка на раздора"?Не е зле да се помислюва малко между два секса.

59

morelini

преди 6 години

Пълна ама пълна изолация по суша, вода и въздух.Да няма никакви продажби,никакъв търговски обмен абсолютно с никой и за 1 год.ще клекне от всякъде...Лошо ще бъде за корейският народ но последиците да ги наврът в очите на Китай и Русия...

58

Анонимен

преди 6 години

Стига сте ревали бре, никой никого няма да напада. Този откакто е на власт една ракета по цел не е изстрелял, другия и той един актьор го играе. Всичко е едно прескъпо театрално представление, а накрая всички знаем кой плаща сметката!

57

Анонимен

преди 6 години

Защо Гуам ли? Ами защото на бай Ким му е къс....обсега на ракетата!

56

Анонимен

преди 6 години

До Ха-Ха-ХаЦелия сибир, поволжието и кавказ все с референдуми са присъединени от москва, ще знаеш. Финландия, прибалтика и полша също.

55

Анонимен

преди 6 години

До 72 АнонименЕми то безмозъчните дрогиранти така разсъждават.

54

Тъпак

преди 6 години

За Украйна, че е продавала технологии на КНДР, няма да има санкции. Тя е от "наште".

53

дядо Стоен

преди 6 години

Не бива да се изпепелява!Бърлогата на Злото ФАЩ се намира в друга точка на планетата Земя!

52

Анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун харесва фотогалерията.

51

Анонимен

преди 6 години

Нови санкции срещу Русия! Появиха се данни, че е въоръжавала Севрна Корея въпреки международните забрани за това.

50

Анонимен

преди 6 години

Дано да изстрелят ракета срещу Гуам. Само за няколко часа ще изтрият от лицето на земята кочиината наречена Северна Корея. Дано! Хайде Ким...

49

Анонимен

преди 6 години

Говедарската напаст е като змийската на този остров - краварите са дошли като скакалци, оплюскали са всичко и са унищожили местните видове и екосистеми. Построили са и са заели една трета от острова с военни бази щото са много миролюбиви и демократични. Такива упорити *** се премахват само с ядрено или химическо оръжие. Спрей "Ким Чен" - изтребва ги до крак!

48

Анонимен

преди 6 години

Украйна е продавала на Северна корея оръжие и ракетни технологии. Скандалът се разраства и дали ще последват санкции за тях?

47

Анонимен

преди 6 години

Островът бил ,,ябълката на раздора'' между САЩ и СК??!! Стигнах до тук и се отказах да чета по-надолу. Неграмотност, непознаване на българския език. До това ни доведе евроатлантизма.

46

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Абе, много разпокъсани тези Съединени щати бе !Уж "съединени", а вижте на картата на света къде е Америка, къде е въпросния остров Гуам ..Малко раздалечени ми се виждат ...И защо така "великата демокрация" не е позволила референдум за независимост на местното население ?Иначе Путин откраднал Крим, а ?!Да, ама като погледна картата Крим е току до Русия, а не на другия край на света ... :)

45

До 59

преди 6 години

Само да ти кажа, че демокрацията не е дошла в Гърция. Тя е създадена там преди 3000 години!

44

славянин

преди 6 години

Искам да попитам бодрите ''демократчета'' тук - след 45 години в нато и ес, България какво ще представлява!? От тези 45 години 13 и 10 вече минаха, а цели 27 минаха в проатлантическа ''демокрация''! Още по-интересно ми е защо атлантическите ни ''братя-божества'' ни ''окуражават'', че ''ромите са нашето бъдеще'' след като в зората на ''демокрацията'' ни обещаваха, че ще бъдем ''Швейцария на Балканите''!? Явно ще бъдем ромска Швейцария на Балканите!?