31

123

преди 6 години

Църните решиха, че обонго е новият месия, пък то... Белите им показаха, че властта е още в тях. Сега и друго сигурно ще им покажат.

30

от САЩ

преди 6 години

Протестите са от духове на убити в Корейската война.Не се набутвайте срещу Корея отново..НЕ Корея е нападнала САЩ а Корея тогава се е опитала да се освободи от окупация..Подават зверски убити американци на територията Корея заради заспал представител на СССР в ООН Ню Йорк/беше длъжен д а наложи вето в ООН срещу намеса във корея с военни сили подават от оня свят възмутени/

29

Анонимен

преди 6 години

Те всички са против расизма, черните срещу белия расизъм, а белите срещу черния расизъм, а не към расизма изобщо. Там е тънката разлика. А белите са против расизма, но расизма на черните срещу белите.

28

Д

преди 6 години

До Факт САЩ не искат война с Русия и Китай, на тях тя им е нужна. Те са като тенджера под налягане, не изпуснат ли парата на определен период и ще има БУМ Само, че ще е зловещ и може и света да си отиде. Зтова май Корея като изпускане на пара им е джшеш. А оня *** там им помага. САЩ има толкова вътрешни проблеми и противоречия , че ако не са безкрайните войни който води по света да са се пръснали по шевовете тия СЪЩИТИ американски щати. С война се създадоха с война ще си отидат

27

Андрешко

преди 6 години

Изкуствено създадено напрежение.. Този паметник на ген. Лии е стоял толкова години и сега някой "умник" решава да го махне...

26

как кой?!

преди 6 години

За всичко, разбира се, са виновни ако не руснаците, то руските хакери!!Така да знаете!:) :)

25

"-"

преди 6 години

Това е!!!!САЩ насаждаха цветни революции по света, а днес всичко им се връща като "Бумеранг".Май ще станем свидетели на нова гражданска война в Щатите или пълна смяна на политическия елит в САЩ!?

24

Анонимен

преди 6 години

Гражданската война е избухнала, защото южните щати са се отцепили от федерацията и са образували собствена конфедерация. затова северните щати са нападнали и 4 години са водили война. Подобно на разпада на Югославия. С война ще се разпадне и Турция, когато кюрдите сде отделят. Мирно и тихо ще се отдели Каталония, Шотландия и северна Италия.

23

А бе

преди 6 години

Как е "Майдан" на английски?(хи-хи)

22

Анонимен

преди 6 години

ФСБ предотврати взривове в Москва.

21

Майтапчия

преди 6 години

Това нищо не е!Почакайте да видите какво ще стане,когато православните индианци* в Аляска се разбунтуват,както и златотърсачите,недоволни от ниските изкупни цени!*оказва се че наистина има такива-ограничени количества

20

Анонимен

преди 6 години

Скоро очаквайте "разкрития" за руска следа в шествието на американските нацита.======Нищо чудно и тези глупости да се напишат. Иначе, конфликта е бил тлеещ от векове и няма да се очудя ако дедо Copoc не стои в този американски Майдан.

19

Паметлив

преди 6 години

Народна мъдрост:"Когато немотията почука на вратата,любовта излита през комина!"Е,американските измерения за немотия са по-други,ама принципът си е същия.

18

Анонимен

преди 6 години

Асад изрази опасенията си от използването на газ и сила спрямо населението на САЩ.Ким-чо умува дали да не прати войска в САЩ, за да подпомогне демонстрантите.Мария Захарова смята да раздава хамбургери на протестиращите.САЩ обвиниха Путин, че иска да премахне паметника на ген. Лий. В резултат на това са възникнали безредици, а Русия е обвинена, че се е намесила пряко във вътрешните работи на щатите.ЕС ... мълчи, няма какво да каже, защото САЩ не са им дали думата!

17

Факт

преди 6 години

До ФактТа какво следва?Ами най-първо САЩ се опитват да прехвърлят проблемите си върху останалия свят чрез финансови машинации и груба военна сила и до известна степен успяват.Обаче ако Светът успее да се отърси от тяхната власт,в САЩ такива неща ще станат-бедна ни е фантазията!Затова целия пропаганден,финансов и военен ресурс на Америка е хвърлен за подчиняване/унищожаване на Китай и Русия!При успех-целия свят пада в ръцете им и край на проблемите!

16

Анонимен

преди 6 години

"Протест срещу омразата"---Хахахахахахаха. Сбирка на хора с време за губене и интелектуално ниво мнооого под средното. Протест срещу вятъра.

15

Факт

преди 6 години

В САЩ всичко си беше чудесно и прекрасно-е.в.р.еите управляваха,белите работеха,цв.е.тните караха на социал и правеха бели.Разпределение на труда,един вид.Обаче е.в.р.еите станаха прекалено алчни,белите намаляха,ц.ве.тните нараснаха главоломно и станаха нагли,а с парите се появиха проблеми.Белите вече не издържат на натиска хем да осигуряват благополучието на Богоизбраните,хем да издържат паплачта,а и да изкарат нещо за себе си.Нормално е да има недоволство.Какво предстои?

14

Смяхххххх

преди 6 години

Скоро очаквайте "разкрития" за руска следа в шествието на американските нацита. Даже ще се окаже, че Путин е бил организатора, а са му помагали митичните "руски хакери" :) Щатите си отиват. Който не го вижда е кух, като хралупа.

13

Анонимен

преди 6 години

ванга да не излезе права?нали каза, че след черния президент, сащ ще се разделят отново на север и юг

12

онбашията

преди 6 години

патакламата почна щото месните умнокрасиви махнали паметника на някакъв генерал от гражданската война. предполагам са искали да отворят място за паметник на някой от новата гражданска война дето ще почва